Meny

EXTENSIONSGUIDE

 

EXTENSIONS GUIDE

 

Hva er Hair Extensions?

 

Hair Extensions er løshår som du enkelt fester i ditt eget hår.. En perfekt løsning for deg som er lei av å måtte vente mange år på å få det lange drømmehåret. Nå kan du enkelt få vakkert, langt hår med hair extensions fra LuxusHair.
Ønsker du fyldigere/tykkere hår, så er også hair extensions en genial løsning!
LuxusHair selger tre typer Hair Extensions:

  • Clip On - Festes enkelt i ditt eget hår med clips/spenner.
  • Tape - Spesiallagede remser med tape limes på ditt eget hår.
  • Keratin - Nail tip Extensions, smeltes inn i ditt eget hår med et smeltejern.


Hvilken type skal du velge? For å hjelpe deg med valget, kan du her lese litt om de forskjellige typene vi selger.

 

 

 

 

 

 

 

Clip On - Langt hår når du ønsker det

Clip On
Clip On er hår som har påsatte spenner som du enkelt fester inn i ditt eget hår. Clip On festes på 5-10 minutter den dagen du vil bruke det, og fjernes på enda kortere tid før du legger deg om kvelden. Perfekt for deg som vi ha langt hår en kveld og kort hår en annen!

Hos LuxusHair har vi valgt å ha våre sett med 7 eller 8 deler. Hver del består av 2-4 spenner. Denne sammensettingen har vi brukt lang tid på å finne frem til, og delene er lagt opp slik at dette er nok hår til å dekke alle deler av hodet, og til å få et fint og fyldig resultat.

I vår nye Clip On Deluxe kolleksjon har vi lagt fokus på at alle pakkene skal være tykke nok til å gi et godt resultat og selger derfor 7 deler med 90 gram, 8 deler med 130 gram (40 cm), 180 gram (50 cm) og 230 gram (60 cm)
50 cm Deluxe er vår fyldigste pakke, og anbefales til deg med tykt hår. Har du veldig tykt hår, anbefaler vi 2 pakker av våre Deluxe pakker.

Se montering her.
 

 

 

 

 

Tape - Semipermanent Hair Extensions (kan gjenbrukes)

Tape
Tapehåret vårt er flate fester som tapes inn i ditt eget hår med dobbeltsidig tape. Dette er vår mest skånsomme og behagelige løsning for Hair Extensions, og er perfekt til deg som vil ha en semi-permanent løsning, og ønsker å gjenbruke håret.
Tapehåret sitter i normalt 3-7 uker, før du tar håret av, bytter ut tapen til ny tape og fester det på nytt. Passer perfekt om du vil ha langt hår noen uker, en pause for så å sette håret på igjen.
Vi anbefaler at en frisør eller en dyktig venninne hjelper deg med påsetting, fjerning og heising av festene.

Våre Tape pakker består av 30 fester som utgjør 15 doble sandwicher. Dette holder til de aller fleste for full hårforlengning. Har du tykt eller kort hår, anbefaler vi 2 pakker / 60 fester. Husk å kjøp ekstra tape ved siden av.

Se montering her.

 

 

 


 

Keratin - Permanent Hair Extensions

Keratin
Keratinhåret vårt består av små fester med hår som limes inn i ditt eget hår. Dette er vår mest permanente løsning, og er perfekt for deg som ønsker å stå opp med langt hår hver dag, i en lenger periode. Påsetting tar rundt 2 timer, og fjerning tar rundt 1-2 timer. Håret sitter normalt i alt fra 2-6 måneder før det fjernes.
Vi anbefaler at du fester Keratinhåret hos oss, eller hos en dyktig frisør eller i en sertifisert salong.

Våre Keratin pakker består av 60 - 175 fester keratin (0.8 gram/stk). Til full forlenging anbefaler vi 120-180 fester til de aller fleste av våre kunder. Har du veldig tykt eller kort hår, anbefaler vi 200-250 fester.

Se montering her.

 


 

 

 

Hvordan finner jeg riktig farge?

Fargematch er utrolig viktig for at du skal få et flott, naturlig resultat.
Det er utrolig stor forskjell på resultatet om du velger en farge som er tilnærmet perfekt match, eller en som for eksempel er alt for mørk. Det er alltid penere om fargen du velger er litt for lys i stedet for litt for mørk.

Tenker du handle fra LuxusHair og er usikker på fargevalg, så kan du se fargekartet med kundebilder her, og også sende et bilde av deg til post@luxushair.com, så hjelper vi deg så fort vi klarer.


 

 

 

Om våre Extensions

LuxusHair har brukt lang tid på å finne leverandører vi er fornøyd med, og vi selger kun 100% menneskehår som kommer fra India. India er kjent for et av landene med absolutt best kvalitet innenfor hair extensions.
Våre spenner, tape og keratinfester sitter godt i håret, håret røyter svært lite, og holder seg pent i mange måneder - Ved riktig behandling.

 

Show your love for #LuxusHair on Instagram: