LuxusHair: VI ANBEFALER: ARGAN OIL -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VI ANBEFALER: ARGAN OIL

Vi anbefaler - Argan Oil
Arganolje har etterhvert blitt ekstremt populært over hele verden og er et ideelt produkt for å reparere skadet hår forårsaket av kjemikalier osv. Oljen forhindrer håret fra å miste proteiner og hjelper mot at håret ditt skal flise seg eller knekke.
 
Fuktighet er ekstremt viktig for extensions og arganolje gir deg massevis av dette. I tillegg vil oljen redusere muligheten for betennelse og irritasjon i hodebunnen.
 
Hvis du har tørt, skjørt eller skadet hår burde du lese mer om fordelene av arganolje i denne artikkelen.
 
  •  
Arganolje, også kjent som Maroccan oil er et produkt av Marokkansk opprinnelse. Oljen er ekstraktert fra fruktene til argantreet og er brukt som en fuktighetsgivende, revitaliserende og mykgjørende behandling for både hud og hår.
Dets egenskaper er så velkjent og at det ofte blir kalt “flytende gull” på grunn av oljens fantastiske kvaliteter. Oljen inneholder store mengder med gunstige næringsstoffer som Vitamin E og fettsyrer som har veldig positive effekter. Oljen brukt i hår i form av arganoljeshampoo, balsam, masker eller olje. Oljen brukes også på hud og kropp.
 
Så du skjønner kanskje hvorfor vi anbefaler slike oljer, spesielt for oss som bruker hair extensions. Det er ekstremt gunstig å bruke oljen for håret og hodebunnen din. Et typisk bruksområde er å påføre oljen etter at du har vasket håret med shampoo. Dette er fordi shampooen renser håret men også fjerner fuktighet og olje fra ditt hår – arganolje gir tilbake det shampooen tar.
 
Bruk oljen dersom du ønsker å redusere sjansen for at håret ditt skal flise seg da oljen hjelper håret å holde seg glatt og glansfullt. Arganolje gjør også håret ditt mykere og lettere å vedlikeholde.
 
Hvorfor arganolje er så fantastisk til skadet hår
Studier har vist at 99% av arganolje er fremstilt av triglyserider og essensielle fettsyrer som reduserer betennelse og irritasjon i huden din. Den gjenværende prosenten er en potent blanding av botaniske ingredienser som antioksidanten Vitamin E.
 
Oljens evne til å redusere proteintap i hår er en av mange grunner til at arganolje er så fantastisk. Ved jevn bruk vil produktet gi deg sterkt og sunt hår som skinner og reflekterer lys.
 
Bruken av arganolje som en hårmaske
Selv om kun en liten mengde er nok, kan du maksimere effektene til oljen på håret ditt ved å vente omtrent 5 minutter etter påføring. Du behøver ikke være sparsom med oljen. Bruk gjerne en god mengde for at næringsstoffene skal absorberes så mye som mulig. Dette er en god rutine å ha før du legger deg eller før en spesiell begivenhet for at håret ditt skal være skinnende, glatt og silkemykt.
 
Bruk vår Jolie Visage Argan Hairmask
Jolie Visage Argan Oil Hairmask er rik på arganolje, Vitamin E, fenoler, karoten, squalene og fettsyrer – perfekt for å motvirke dehydrering av dine hair extensions eller ditt eget hår. Formelen motvirker i tillegg tap av elastisitet i håret ved å gi dine extensions glattheten det behøver. Det gjenomppretter, hydrer og hjelper deg å holde håret flokefritt.
Brukes på vått hår, la stå i 5 minutter og renses til slutt. Avslutt med en god balsam
 
Gå tilbake til: Bloggen