Meny

HVA GJØR JEG ETTER AT MINE EXTENSIONS ER FESTET?

FESTE AV HAIR EXTENSIONS: HVA GJØR JEG ETTER AT MINE EXTENSIONS ER FESTET?
 
En hårklipp er alltid nødvendig etter at man har festet hair extensions. Klippen vil gi håret ditt en helhetlig stil, og den vil gjøre at skillet ikke synes. I denne artikkelen vil jeg forklare hvordan man bør klippe håret etter feste av extensions.
 
Extensions på kort hår
For det første er det viktig å vite at extensions er mulig på kort hår, hvis hårets lengde er minst 8 cm. Du må bare å vite at når du har kort hår, vil det være mer klippearbeid etter feste av extensions, hvis du vil at det skal se bra ut. I slike tilfeller kan man si at en hårklipp er absolutt nødvendig.
Når det naturlige håret ditt ikke går lenger enn skuldrene, er det viktig å ha en lagdelt klipp, for å unngå skillet blir synlig. Etter en påføring av naturlige extensions kan frisøren klippe håret på en annen måte.
Våre tips er enten å klippe det rett eller i V-form, men også avrundet, avhengig av ønsket effekt. Når du har veldig kort naturlig hår, er hårklippen mye viktigere, ettersom den skal gjøre skillet mellom extensions og ditt naturlige hår usynlig.
 
En lagdelt hårklipp for å skape en helhetlig frisyre
Når du har hair extensions, enten varme eller kalde, må frisøren sannsynligvis klippe håret i ulike lengder. Disse lagene må være mer eller mindre fremhevet. Det hele avhenger av om du hadde en lagdelt stil allerede, eller om du hadde en rett klipp. Det vil bli mer arbeid hvis klippen din er rett, fordi det vil gjøre skillet mot håret ditt mer utydelig. Hvis du derimot allerede har en lagdelt hårklipp, vil skillet være mindre synlig.
I de fleste tilfeller, vil frisøren klippe tuppene til håret for å skape en fin kurve. Deretter vil han klippe i lag fra midten av håret og ut i spissene, uten å røre det naturlige håret ditt, så langt det er mulig. Hvis han klipper håret ditt, kan det påvirke frisyren din når du vil fjerne extensionsene, noe som gjør den naturlige hårklippen din mindre harmonisk.
Et godt tips er at du også kan lage en lagdelt hårklipp lettere ved å feste extensions-lokker i forskjellige lengder. Ved å bruke to til tre forskjellige lengder blir det mindre arbeid for frisøren å skape den perfekte frisyren. Han må ganske enkelt jobbe med hårlokkene etter han har påført extensions. Denne metoden er imidlertid litt mer komplisert, siden det vil være nødvendig å sjekke resultatet etter hver extention. Det er opp til frisøren å finne ut hvordan han vil feste lokkene.
 
Valg av bølgete hår etter at du har festet extensions
Når extensions er påført vil frisøren som oftest bølge håret med en rettetang. Du kan la håret ditt være rett eller velge denne krøllete stilen, for å gi håret en mer glamorøs effekt. En rettetang kan brukes med en maksimal temperatur på 180° C, for ikke å brenne extensionsene
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned