LuxusHair: HAIR EXTENSIONS - TRUE OR FALSE? – Part 1 -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HAIR EXTENSIONS - TRUE OR FALSE? – Part 1

Sant og usant om Hair Extensions - Del 1
Skal du kjøpe hair extensions for første gang, er det greit å vite litt om hva det er du går til. Du har kanskje lest eller hørt mye om extensions før og vi vil gjerne hjelpe deg med å avklare noen myter og informere deg litt mer om hva som er sant og hva som er usant.
 
  1. Man kan se om du har på deg extensions: Sant og usant. Går du for syntetisk hår, eller velger du extensions med en helt feil farge vil man kunne se at du har på deg extensions.
Velger du derimot gode extensions med rett farge og du i tillegg klipper det riktig vil det være tilnærmet umulig å se at man har på seg extensions. Selve påføringen har også mye å si for hvor naturlig resultatet blir.
  1. Det gjør vondt å ha på seg hair extensions: Usant. Enten du bruker Clip On, Keratin eller Tape extensions vil det føles naturlig dersom du er nøysom med å påføre håret riktig. Gjør du det hos frisør vil du omtrent alltid få et tilfredsstillende resultat som både ser og kjennes naturlig ut. Husk også at etterhvert som håret ditt vokser etter montering av extensions, vil festene komme lengre unna hodebunnen og til slutt merker man omtrent ikke at man har på seg extensions.
  2. Det skader håret ditt å påføre extensions: Usant. extensions ikke motvirke din naturlige hårvekst. Håret fortsetter å vokse som normalt fordi festene kun sitter i håret og ikke i hodebunnen.
  3. Håret som er brukt i extensions er fra avdøde folk: Usant. Håret er naturlig og kommer naturligvis fra folk som lever i beste velgående og er klippet med deres samtykke. Eller så er det syntetisk.
  4. Man kan ikke kjenne extensions med hendene: Usant. Selv om man med riktig farge og montering ikke vil kunne se at man har på seg extensions, vil man fremdeles kunne kjenne de om man fører hendene gjennom håret.

 

Gå tilbake til: Bloggen