LuxusHair: HAIR EXTENSIONS - TRUE OR FALSE? – Part 2 -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HAIR EXTENSIONS - TRUE OR FALSE? – Part 2

Sant og usant om Hair Extensions - Del 1 
Skal du kjøpe hair extensions for første gang, er det greit å vite litt om hva det er du går til. Du har kanskje lest eller hørt mye om extensions før og vi vil gjerne hjelpe deg med å avklare noen myter og informere deg litt mer om hva som er sant og hva som er usant.
 
  1. Clip On og Tape extensions skader ikke ditt eget hår i det hele tatt, i motsetning til Keratin: Sant og usant. Når det gjelder Clip On er spennene avgjørende for slitasjen på ditt eget hår. extensions med gode spenner vil ikke slite på håret ditt dersom du i tillegg er skånsom når du fester og fjerner de. Det samme gjelder Tape extensions. Dersom monteringen av disse er gjort på en god måte og selve tapen som er brukt er av god kvalitet, vil dette slite særdeles lite til ingenting på ditt eget hår.
    Når det gjelder Keratin er dette en litt mer avansert prosess og spesielt under fjerningen er det ekstremt viktig at man er forsiktig for å ikke rive ut ditt eget hår. Vi anbefaler alltid at man monterer og fjerner Keratin extensions hos en frisør.
  2. Man kan ikke bade med hair extensions: Usant. Jo, det kan man! Klorin og saltvann har ingen effekt på festene i dine extensions, men det vil derimot kunne påvirket selve håret på en negativ måte. Vi anbefaler derfor at man enten knyter opp håret eller har på seg badehette, men dette er kun for å forlenge hårets levetid. Du kan lese mer om hvordan du burde behandle dine extensions under badesesongen HER[link?].
  3. Det er vanskelig å børste dine hair extensions: For det meste usant. Bruker du extensions av høy kvalitet, som LuxusHair, vil det aldri være et problem å børste det. 100% naturlig hair extensions kan børstes og behandles som ditt eget hår. Husk allikevel at extensions ofte har gjennomgått en del behandling, så vi anbefaler at du uansett er litt ekstra skånsom med dine extensions for å forlenge levetiden mest mulig og at du bruker en god børste.
  4. Du må ta vare på dine extensions for å få lengst mulig levetid ut av de: Sant. Vi har en egen artikkel [link?] der du kan lese mer om behandling. Noen enkle tips er å vaske dine extensions med en mild shampoo og bruke en god balsam + hårkur. Påfør produktene kun på selve håret og unngå å påføre de på festene.
  5. Det er best å føne dine extensions fra en god avstand: Sant. Vi anbefaler at du føner håret fra ca. 15 cm avstand. Bruk gjerne varme, men ikke for mye. Dette er fordi hair extensions har gjennomgått en ganske ekstensiv behandlingsprosess og håret er derfor avhengig av å ikke miste fuktigheten og glansen sin.
 

Gå tilbake til: Bloggen