LuxusHair: BRAID LOVE -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


BRAID LOVE

FLETTE KJÆRLIGHET

Når man bruker naturlige hair extensions, ender man opp med lengre hår og mer volum. Dette er det perfekte tidspunktet å flette håret ditt på! Fletter er en vakker og trendy frisyre og du kan virkelig være kreativ med hvordan du fletter håret.
 
Det fins mange fordeler med å flette håret ditt. Det passer til omtrent alle stiler og typer hår og det er ganske enkelt å gjøre når du har lært deg det.
 
Så dersom du har bestemt deg for å flette håret ditt, gjenstår spørsmålet om hva slags type flette du ønsker. Her får du en liste over noen muligheter du har:
 
Er du usikker, gå for en fransk flette.
Franske fletter er tidløse. Med en slik flette vil du oppnå en sporty og sofistikert look.
 
 
Små fletter for en diskret look.
Hvis du vil starte med en litt mer forsiktig flette, gå for små fletter i første omgang. Små fletter er perfekt om du ønsker en 'chic' touch. Du behøver ikke en veldig sofistikert frisyre for at resultatet skal bli bra. En annen god idé er å ha en liten flette på siden av håret eller inni en hestehale.[BILDE?]
 
Løs flette for en romantisk look.
Den bohemske og romantiske trenden er fremdeles veldig aktuell og denne semi-formelle fletten er perfekt for å oppnå dette. Når du lager denne fletten kan det være fint å utelate noen hår fra selve fletten. Du kan også gå for å flette deg et hårbånd.
 
 
Oppsatt flette
Stadig fler faller for en type oppsatt flette. Her lager du deg en 'hårbolle' av ditt eget flettet hår. En vakker flette som passer i både formelle og uformelle anledninger. Her er det mulighet for å være veldig kreativ – bruk gjerne YouTube som inspirasjon. Ikke vær redd for å prøve nye alternativer: forskjellige størrelser, høyt oppsatt, lavt oppsatt... Mulighetene er mange!
 
 
Maxiflette
Denne fletten er ikke for alle. Først og fremst er du avhengig av å ha langt hår med mye volum. Perfekt med hair extensions! Du kan heller ikke være redd for å bli lagt merke til med denne fletten. Den skriker etter oppmerksomhet! Du kan flette deg en slik flette på mange forskjellige måter, for eksempel i en hestehale eller i en asymmetrisk flette. Eller hva med en løs og ledig flette langs siden? Veldig glamorøst og vakkert.

 

Gå tilbake til: Bloggen