LuxusHair: DINE NYE VANER MED HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


DINE NYE VANER MED HAIR EXTENSIONS

Dine nye vaner med Hair Extensions
Ingenting er som følelsen av splitter nye og glansfulle extensions, med alle mulighetene det gir deg, men extensions kommer med både fordeler og ulemper. I denne artikkelen vil snakke litt om 9 ting som kun folk med extensions vil oppleve.
 
 1. Når du skal montere hair extensions bør du gjøre det hos frisør. Skal du gjøre det selv må vite hva du driver med. Se guider på YouTube og være nøye med å gjøre alt riktig. Det mange ikke vet er at fjerningen er en minst like stor jobb som påsettingen – om ikke større.
 2. Du får ikke automatisk vakkert hår av å ha på deg hair extensions. Når de først festes, vil du trenge litt tid til å bli vant til de. Uansett hvilken type du velger vil det ikke føles 100% naturlig i starten og det vil kanskje ta noen dager før du føler de 'passer deg' helt perfekt. En hårklipp er aldri feil for å fremskynde denne prosessen.
   
 3. Det er ikke et lett valg å gå for mer kostbare og høyere kvalitetsextensions som LuxusHair tilbyr, men tatt i betraktning at alternativet er dårligere kvalitet eller syntetisk hår vil du aldri angre på valget du tok. Dersom du virkelig bryr deg om hvordan du ser ut med dine extensions på, vet du at kvaliteten er alfa og omega i lengden.
   
 4. Hair extensions er et tidskrevende produkt. Ikke bare når de festes, men du må også bruke en del tid på å pleie de, slik at de bevarer sin naturlige glans og naturlige utseende.
   
 5. En hårklipp og hair extensions går hånd i hånd. Ønsker du å blende dine extensions best mulig med ditt eget hår må du jobbe med din egen frisyre. Clip On festes enkelt hjemme, men også her kan det være nødvendig med en stuss eller klipp for å oppnå ønsket resultat.
   
 6. Du kommer til å få noen nye bestevenner: Tørrshampoo vil være uvurderlig for dine extensions. Du kommer til å like å bruke badehette fremover, uansett hvor lite pent det ser ut vil det være verdt det for å bevare dine dyrebare extensions.
   
 7. Selv om du fint kan vaske dine extensions, vil du raskt forstå at det er best å være litt sporadisk med vaskingen for å de til å vare lengst mulig.
   
 8. Clip On er fantastisk fordi de er så enkle å feste på egenhånd. Selv om resultatet blir veldig bra, vil det aldri bli så perfekt som hos frisøren.
   
 9. Du må være ekstra nøye med å velge shampoo når du bruker extensions.
 

Gå tilbake til: Bloggen