LuxusHair: SLIK BLIR DITT NYE LIV MED HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


SLIK BLIR DITT NYE LIV MED HAIR EXTENSIONS

Slik blir ditt nye liv med Hair Extensions
Du har tatt valget – du skal ha hair extensions. Nå sitter du kanskje der og lurer på hva du burde gjøre. extensions har absolutt en innvirkning på dine daglige hårrutiner og du vil måtte tilpasse deg litt for å holde dine extensions i live lengst mulig. Her kan du lese om 8 gode vaner når du du bruker hair extensions:
 1. Å vaske håret ditt er ikke like simpelt nå. Du kan ikke skrubbe så intenst som du har pleid å gjøre. Nå må du være litt mer forsiktig med hvordan du går frem slik at du ikke ender opp med å dra i festene.
   
 2. Etter at du har vasket håret har du kanskje pleid å rulle det inn i et håndkle for å tørke det. Dette bør du ikke gjøre med dine extensions. Du kan heller ikke gni for hardt i det med et håndkle etter en dusj eller vask. For å unngå floker og fliser burde du klemme ut vannet i selve håret (ikke klem på festene!) og så forsiktig klappe det tørt med et håndkle før du lar det lufttørke. Husk ca. 15 cm avstand når du bruker hårføner og pass på å ikke bruke for mye varme.
   
 3. Etter at du har fjernet dine Clip On extensions, vil du få en merkelig følelse av manglende volum. Det vil nesten føles som at ditt hår har blitt tynnere. Det å gå tilbake til ditt naturlige hår er ikke alltid like enkelt. Men slapp helt av! Du mister ikke håret ditt – mengden er fortsatt den samme.
   
 4. Før du legger deg burde du innrette en ny 'skjønnhetsrutine'. Det er lurt å flette håret ditt lett og oppbevare det i en extensions case, eller så anbefaler vi at du bruker en natthette av silke. Dette høres kanskje ikke optimalt, men vi lover at det er behagelig.
   
 5. Når det gjelder børsting av håret må du også lage deg noen nye rutiner. Du kan ikke børste hair extensions fra rot til tupp, ei heller påføre olje på denne måten. Start i tuppene og jobb deg sakte oppover mot festene. Bruk omtrent samme teknikk som du bruker når du prøver å fjerne floker fra ditt eget hår – bare husk å være ekstra skånsom.
   
 6. Ønsker du sunne og friske hårlokker (for ditt eget hår såvel som dine extensions) anbefaler vi på det varmeste at du påfører hårolje relativt ofte – gjerne Marokkansk Arganolje. Dette hjelper håret ditt å holde seg sunt og friskt og bevarer levetiden på dine extensions.
 
Gå tilbake til: Bloggen