Meny

Etisk handel

ETISK HANDEL

 


For oss i LuxusHair er det viktig at prosessen og produksjonen av vårt hair extensions skjer på en forsvarlig og etisk måte.
Gjennom oppfølging fra vår side og leverandøren sin side, fra start til slutt i prosessen, sørger vi for at alt foregår på en riktig, etisk måte. Vi kvalitetssikrer prosessen fra håret produseres og behandles, til du mottar ditt LuxusHair i posten.

 

 

Våre leverandører i India får håret fra kvinner som frivillig klipper av seg håret, og selger det til leverandøren i Kina som tar hånd om det derfra. Det er viktig å presisere at håret du kjøper hos LuxusHair IKKE er tempelhår, og ikke er kommet fra jenter som ufrivillig klipper av seg håret, eller ikke mottar noen betaling for dette.
 


Håret vårt kommer fra unge jenter, og er aldri behandlet før det kommer til fabrikken, dette er det som kalles Virgin Remy Hair. Dette håret er naturlig sunt, av god kvalitet, og har en lang levetid. 
Neste steg i prosessen er at håret behandles, renses, og fargebehandles til de ønskede fargene på fabrikken. Det blir også klippet til ønsket lengde, som hos oss er 40, 50, 60 og 65 cm.

 

Når håret er ferdig behandlet og klippet, samles det i hver sin bunt, noe som gjør at hårstråene fortsatt ligger i samme retning for beste resultat. Håret blir børstet, sortert, og korte hårstrå, samt sytråder fra prosessen (for å sy håret sammen i deler og til spenner/tape o.l) blir plukket ut. Håret blir deretter sortert og pakket i pakker ut i fra de produktene vi selger, ut i fra type, mengde, lengde, og farge.
 

Luxushair-extensionet er nå i beste AAA kvalitet, og kan farges og nyanseres slik kunden ønsker. (N.B: Husk at vi ikke anbefaler bleking, da håret allerede har vært under mye behandling på fabrikken).
 

Fabrikken og LuxusHair sine ansatte kontrollerer håret gjennom stikkprøver før det til slutt sendes ut til kunde. Hos LuxusHair er det viktig at prosessen, kvaliteten, lengden, og fargen holder den standarden som er bestemt av LuxusHair slik at du som kunde blir fornøyd.
 

 

Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned