Hvorfor velge LuxusHair Hair Extensions? - Om LuxusHair-hårkvalitet

Hvorfor velge LuxusHair Hair Extensions? - Om LuxusHair-hårkvalitet

Forskjellige typer naturlig hår i høy kvalitet

Det finnes mange ulike typer extensions på markedet, i ulike typer, hårkvalitet og med ulike egenskaper Ta først en titt på kvalitetsgraden på håret da dette ofte gir deg en indikasjon på hva du kan forvente av håret du kjøper.

Kvalitetsgrad:

Kvalitetsgraden er lik over hele verden og rangerer håret fra D til A, fra dårligst til best. Innenfor toppgraden (A) har det nylig blitt laget fire nye klassifikasjoner fra AA til AAAAA. Denne kvalitets-graden indikerer blant annet hvordan håret har blitt produsert og hvor godt det har blitt tatt vare på under produksjon. Vi anbefaler at du går for hår med kvalitetsgrad AAA eller bedre. Luxushair selger utelukkende Virgin hår i klasse AAAAA, som vil si at du kan ha håret i inntil et år ved riktig behandling.

Virgin hårkvalitet

I tillegg til kvalitets-graden nevnt over, anbefaler vi på det sterkeste at du velger Hair Extensions med Virgin-hår. Dette begrepet blir brukt om Extensions som har unike hårskjell – det vil si at hårskjellene ligner mest mulig på naturlig hår og at de tåler å bli behandlet tilnærmet som ditt eget hår. Virgin-hår har bedre kvalitet som vil vare lengre enn Extensions som ikke har denne kvaliteten. Extensions uten Virgin-hår, er ofte produsert med dårligere kvalitet og vil ofte floke seg og det tåler mindre behandling. Vi anbefaler at du alltid velger Virgin-hår, som selvsagt er det LuxusHair utelukkende selger i sitt Hair Extensions sortiment.