Keratin Treatment

  Bildresultat för betal med klarna

KERATIN TREATMENT
799 kr Ekskl. mva: 639 kr

Tilgjengelige valg


LHT:
Velg ønsket antall: Kjøp

Bruksanvisning:

Du trenger: En pensel, hansker, og gjerne munnbind og hjelp av en venn

1: Vask håret godt i 2 omganger med renseshampo, ikke bruk balsam, eller kur.  

2: La håret lufttørke i 10-15 mintuter før du føner håret på medium varme til håret er helt tørt.

3: Rist produktet godt før bruk

4: Start med å helle litt av produktet i en bolle før du påfører det i håret. Deretter ser du an hvor mye produkt du trenger, og heller i mer deretter. Slik “sløser” du ikke med produktet.

5: Ta på hansker, gjerne munnbind, og start med å påføre produktet nederst i nakken, bruk enten hendene (med hansker) til påføring eller en pensel (pensel for hårfarge o.l) og hold resten av håret oppe med en klype. Del opp litt og litt hår for å være sikker på at kremen dekker alle hårstrå. Pass på at alle partier av håret er dekket, men unngå helt innerst i hodebunnen.
Behandlingen er sterk og kan lukte sterkt og svi i øyne, og skal unngås hodebunden. Vi anbefaler derfor hjelp av en venn, hansker, pensel og munnbind.


6: Etter hver seksjon du har krem i er det smart å gre over med en børste/kam. Det skal ikke dryppe av håret, da har du brukt for mye produkt.

7: Ta et håndkle rundt håret og la behandlingen være i 20-25 minutter. IKKE SKYLL UT.

8:  Føn håret tørt. Sett på rettetangen og bruk de varmeste gradene rettetangen har.Vi anbefaler 230 grader, og minimum 200 grader.

 

9: Start fra nakken og rett over samme plass 4-6 ganger. Ved lavere varme enn 230 grader (200-210) bør du rette over minimum 6 ganger for best resultat.  Hold en kam foran rettetangen og før den gjennom håret samtidig som du retter ut. Slik blir alle hårstrå lagt samme vei, og varmen treffer hårstråene i riktig retning.
Pass på at alle deler av håret er rettet ut 4-6 ganger.
(Vi anbefaler en hjelpende hånd til å gå nøye igjennom håret bak om du skulle føle at det blir vanskelig å gjøre det godt nok selv). 

 

10:  Når håret er helt rett må du vente med å dusje, bruke strikk eller stramme spenner/klyper til det er gått 72 timer.  Etter 72 timer skal behandlingen ha trukket godt inn i hvert hårstrå og er klar for å skylles ut.


 

Ukene etter behandlingen:

For lengst varighet anbefaler vi å vaske håret kun 1-2 gang i uken. Håret vil føles litt mer tungt/fett de 2-3 første ukene men behandlingen vil holde lenger om en kun vasker håret 1-2 ganger i uken.

Farging/bleking bør ikke gjøres før det er gått 3-4 uker etter behandling. Husk alltid å tilføre håret ekstra fuktighet/keratin etter farging/bleking. (Spesielt etter keratin behandling).


Vasking:
SHAMPOO, KUR OG BALSAM må ikke innholde salt/sulfater/silikoner.
Vi anbefaler vårt sett som består av produkter helt uten salt og sulfater.

 

Håroljer, varmebeskyttende og annet bør ikke innholde alkohol da dette er med på å forkorte holdbarheten etter behandling. 

Om du ønsker å finne ut om produktene du har hjemme er trygge å bruke bør du se etter produkter uten sulfat, salt (sodium chloride), alkohol og silikon.

Når du vasker håret skal du kun massere shampooen i hodebunnen og ikke i hårlengdene. Dette vil tørke ut håret over tid.
Bruk lunket/kaldt vann under hver hårvask. (Dette er med på å gi håret mer glans og mindre olje i hodebunn). 


Etter vask:
Etter hver hårvask bør håret fønes tørt med svak/middels varme og ikke lufttørke. Husk varmebeskyttende.  Håret kan trygt glattes med rettetang etter føn. 
Holdbarhet:
 

Om du har mye tette krøller kan du fint gjenta behandlingen etter 2-3 uker for å oppnå ett bedre resultat. (Individuelt).

Håret vil holde på keratinbehandlingen i 3-5 mnd.  
(Dette avhenger av hårtype, hvor nøye påføringen ble gjort, hvor godt håret ble rettet første gang med behandling i og produktene som er brukt i og etter behandlingen).


 

Avhengig av hvor langt og tykt hår du har, så holder 1 flaske opp til 2-4 behandlinger.
En flaske holder normalt til 3-4 omganger på tynt/normalt skulderlangt hår. 

LuxusHair kan IKKE garantere resultatet, ettersom dette er svært avhengig av hårtype, hvordan behandlingen utføres og hvordan håret blir pleiet i ettertid.

 Trygge shampoer uten sulfat/salt:

Vi sender alle våre pakker fra Norge, og det påløper derfor ikke import-toll eller lignende på din bestilling fra oss. 
Bestillinger gjort før 10.00 mandag - fredag sendes samme dag

 BETALINGSMETODER 

Klarna faktura / Delbetaling / Kampanje
Bestill håret hjem i dag - Betal innen 14 dager eller delbetal i ditt eget tempo
Kampanje: Utsett betalingen til 4. februar - 39,- i gebyr 

 

Visa/Mastercard

 

Paypal


Vipps


Oppkrav (Betaling i butikk innen 14 dager) 
Pakker som ikke hentes faktureres med kr 230,- 

FRAKTMETODER


 

Pakke med sporing
2-6 virkedager leveringstid etter sending. KR 89,-   
FRI FRAKT OVER 499,-

Pakken spores helt frem til utleveringssted 
OBS SPORING: Pakken ankommer ditt nærmeste postkontor/utleveringssted og må hentes innen 14 dager

 

Ekspresslevering 
Ved bestilling mandag - torsdag. Pakken leveres på døren dagen etter klokken 08-16  - KR 299,-


*LuxusHair AS tar ikke ansvar når det gjelder forsinkelser som følge av ytre påkjenninger (eksempel: stengte veier/flyavgannger etc).
*2 dager leverigstid må påregnes om du bor på et usentralt område


 

N.B: 

Det er kundes ansvar å hente pakken innen 14 dager og eventuelt etterlyse pakken 
Har du ikke mottatt sporing innen 7 dager,
send oss en e-post! 


Pakker med sporing som ikke hentes innen 14 dager faktureres med  kr 230,-

 

Det er ditt ansvar å sørge for at adressen du skriver inn stemmer med folkeregisterets og Postens adresser.
Du dekker selv ny frakt (begge veier) om pakken kommer i retur grunnet ukjent adresse

Pass på at mobilnr og e-post er korrekt slik at Posten får varslet deg når din pakke er klar til utlevering
(Gjelder kun "pakke med sporing")

 

Ønsker du bytte mottatt vare til annen farge eller lignende, må pakken være ubrukt og uåpnet
Du dekker selv returfrakt til oss, men vi dekker frakten på ny vare utsend fra oss. :)Har du noen spørsmål om betaling og levering? Kontakt oss på post@luxushair.com

 

LH Keratin Treatment – 280 ml:
Nyhet! Pakketilbud med Renseshampo/shampo/balsam er tilbake på lager!
 
LH Keratin Treatment fra LuxusHair er en revolusjonerende behandling og egnet for alle hårypper, også Hair Extensions! Vi er stolte av å være den første norske nettbutikken som kan tilby denne behandlingen til hjemmebruk gjennom leverandører og et produkt som er kvalitetssjekket og testet gjennom hele prosessen. 
Denne behandlingen er for deg med enten krusete, krøllete, bølgete og/eller slitt hår. Spesielt egnet for deg som retter ut håret hver dag, og ønsker å legge vekk rettetangen i noen måneder.

LH Keratin Treatment vil rette ut tørt og slitt hår, reparere og gi næring til håret.  Det skjer ved å tilføre håret keratin, et protein som er en naturlig del av håret. Etter en behandling så lover vi at håret ditt vil oppleves som “nytt”, både glattere og sunnere!

 
  • LH Keratin Treatment 280 ml – holdbarhet 3-5 måneder
  • Temmer uregjerlig, vanskelig hår
  • Reparerer skaden håret har fått ved bruk av krølltang/rettetang, kjemiske skader av farge/bleking, sol/saltvann, føning og permanent
  • Gjør fall i håret, bølger og krøller myke og smidige
  • Styrker og gir ny glans til både slitt og nytt hår
  • Umiddelbar silkefølelse med “nytt” rett hår
 
 
Bruksanvisning:
 

 
KJØP VÅRT PAKKETILBUD: Her får du keratinbehandlingen, samt renseshampo, shampo og balsam som hører til behandlingen. (UTSOLGT)
Se fanen bruksanvisning og etterbehandling for mer informasjon.
 
Ingredienser:
Aqua, Cetearylalcohol, Hydrolized Keratin, Steartrimonium Chloride, Parfum, Cyclomethicone, Hydroxyethylcellulose, Vitamin B5, C.I.16035,  Formaldehyde / Methanal (0.05%) , C.I.Natural Brown 10, C.I.17200, C.I.42090

* Vi oppfordrer alle kunder til å sjekke eventuelle allergier/reaksjoner mot ingrediensliste på alle produkter. LuxusHair fratar seg ansvar for allergiske reaksjoner.
ALLERGITEST: For å teste om du er allergisk, kan du ta litt av behandlingen på et plaster som du fester bak øret. Ha plasteret der i 24 timer (fjernes ved reaksjon).
* Produktet har en sterk lukt, og kan svi i øyne under påføring, på lik linje med hårfarge/hårbleking. Vi anbefaler hjelp av en venninne, pensel, hansker og gjerne munnbind.
* LuxusHair Keratin Treatment frarådes ammende/gravide, barn, og ellers mennesker som er utsatt for diverse allergier eller har sensitiv hud.