LuxusHair: MORSOMME FAKTA NÅR DU BRUKER HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


MORSOMME FAKTA NÅR DU BRUKER HAIR EXTENSIONS

Morsomme fakta når du bruker Hair Extensions
Gratulerer! Du har endelig kjøpt deg splitter nye LuxusHair extensions. Vi tror og håper du blir fornøyd med valget ditt.
Det er uansett god idé å se noen videoer eller lese noen artikler om hair extensions, slik at du unngår enkelte kjipe situasjoner og for at du skal være forberedt rundt enkelte ting som kan oppstå når du bruker extensions.
 
 • Din kjæreste, partner eller date vil ikke kunne ta på håret og hodebunnen din på samme måte som før. Du vil kanskje savne den gode følelsen men extensions-festene gjør at man må være forsiktig i slike situasjoner.
   
 • I nye intimer situasjoner, vil det være til din fordel å fortelle din partner om at du har extensions slik at du ikke ender opp med å bli dratt i håret. Det kan kanskje være en flau situasjon men det vil uansett være bedre å fortelle din partner om det enn at han/hun ender opp med å lugge ut festene dine.
   
 • Pass på å feste dine extensions godt. Hvis selve monteringen ikke er gjort skikkelig vil det i verste fall kunne føre til noen ganske kjedelig situasjoner – noe Paris Hilton selv nå er smertelig klar over.
   
 • Hvis du venter for lenge med å fornye dine extensions og etterhvert som håret ditt vokser, vil dine fester kunne bli synlig. Det vil da naturligvis være noe vanskeligere å skjule din skjønnhetshemmelighet. For å unngå dette burde du sørge for å lese våre artikler eller snakk med din frisør når du føler du har gått lenge med det.
   
 • Føler du deg varm? Det er helt vanlig når du har extensions, rett og slett fordi mer hår betyr varmere hodebunn.
 

Gå tilbake til: Bloggen