LuxusHair: VI TIPSER: SLIK TAR DU BEST VARE PÅ DINE HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VI TIPSER: SLIK TAR DU BEST VARE PÅ DINE HAIR EXTENSIONS

Vi tipser: Slik tar du best vare på dine Hair Extensions
Hvis du vil ha den beste looken med dine hair extensions, må du sørge for å kjøpe extensions av topp kvalitet. Hos LuxusHair får du 100% naturlig hår som varer lengre. Vi hjelper deg også med å velge den fargen som passer deg best – noe som gjør at håret vil se best mulig ut også i for eksempel sollys. Men, du burde fremdeles sørge for å ta godt vare på dine extensions for å forlenge levetiden slik at dine extensions holder seg flotte, myke og glansfulle så lenge som mulig. Her vil du få noen tips for å gjøre nettopp det.
 
  1. Børst håret ditt minst to ganger daglig – når du står opp og før du legger deg. Dette vil unngå at håret floker seg. Bruk en god børste, for eksempel en hair extensions-børste som skader håret minst mulig.
  2. Flett gjerne håret lett før du legger deg. En flette reduserer friksjon og gjør at dine extensions fliser seg minst mulig. Om mulig, bruk gjerne et putetrekk av silke som er mer skånsomt for håret ditt når du sover. Dette gjelder også ditt eget hår.
  3. Pass på at du fjerner eventuelle floker med hendene før du børster håret, for å unngå at du river i det når du børster dine extensions.
  4. I tillegg til en silikonfri balsam, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker mye fuktighet i håret. En god hårkur eller maske er fantastisk å bruke i dine extensions – spesielt etter vask.
  5. Unngå å vaske dine extensions for mye, da dette vil i lengden føre til dehydrering. Husk at extensions ikke er som ditt eget hår – det mottar ikke næring fra hårrøtter og behøver derfor ekstra mye fuktighet.
  6. Bruk gjerne en pH-nøytral shampoo. Aldri bruk shampooer med alkohol, silikon eller ammoniakk.
  7. Vask, rens og påfør fuktighet helst hver gang du bader eller svømmer med dine extensions. Spesielt hvis du har badet i klorin eller i saltvann.
  8. Unngå å bruke oljete produkter i nærheten av festene på dine extensions. Olje er veldig bra for håret, men ikke for festene. Dette gjelder spesielt for Tape extensions. Prøv å påfør olje omtrent 5 cm fra festene.
  9. Etter vask, klem forsiktig ut vannet nedover mot tuppene uten å påføre unødvendig press på festene. Bruk gjerne et tørt håndkle og tørk det forsiktig før du lar det lufttørke.
  10.  Aldri bruk varmeapparater direkte på festene.
 
 
Gå tilbake til: Bloggen