LuxusHair: Vi elsker: Hårbånd -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VI ELSKER: HÅRBÅND

Vi elsker: Hårbånd
Et hårbånd eller en hårbøyle er et must for alle jenter å ha. Hårbånd kommer i alle farger og stiler – tynn, tykk, vanlig til full av glitter. Dette har vært en populær trend siden 2017. Noen er mørkere og lettere å ha på seg om vinteren, mens andre er fargerike. Hos LuxusHair kan du få kjøpt Flower Hairbands eller Blair Hårbøyler.
 
Mote som stammer fra gamle kulturer
Fra gamle Hellas til indianerne på slettene i oldtidens Amerika og fra Hollywood til Bollywood – hårbåndet har så lenge vi kan huske vært et tilbehør for kvinner som har gitt oss en touch av eleganse og farge.
 
Dette tilbehøret var overalt på 60 og 70-tallet og er nå akkurat like aktuelt som det var på den tiden. Et hårbånd er ikke bare en del av frisyren din, men det blir også en naturlig del av outfitet du bruker.
 
Motedesignere elsker hårbånd – bohemsk, glam eller chic. Dette tilbehøret er blant alle kvinners favoritter fordi det er så praktisk og kan være med på å inspirere mange forskjellige stiler og antrekk.
 
  • Et hårbånd kan brukes med kort hår så vel som langt. Det gir deg en sofistikert frisyre og er en pen touch til antrekket ditt.
  • Hårbånd kan være i bomull, sateng eller silke, de kan være brede eller smale og de kommer i alle mulige farger og fasonger.
 
Når burde man bruke hårbånd?
Hårbåndet er ofte det perfekte tilbehøret – prikken over i-en som mangler til antrekket ditt. Enten til spesielle begivenheter eller til hverdags. Hårbånd er også geniale for deg som for eksempel har dårlig tid om morgenen og ikke rekker å style håret ditt skikkelig før du reiser hjemmefra.
Hårbånd er tidløse til for eksempel bryllup, festivaler, konserter og de passer perfekt til kjoler.
 
For inspirasjon om hvordan du kan bruke et hårbånd, kan du finne mange bilder og videoer på nettet. Sjekk ut våre Flower Hairbandseller Blair Hårbøyle for å se vårt utvalg i hårbånd og bøyler.
 

Gå tilbake til: Bloggen