LuxusHair: HAIRSTYLES-TRENDER FOR LANGT HÅR -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HAIRSTYLES-TRENDER FOR LANGT HÅR

Hairstyles - Trender for langt hår
Det er ingenting som slår følelsen av å ha langt hår. Vi snakker ikke om tørt, og trist langt hår, men vakkert og glansfullt hår med masse volum.
 
Med 100% naturlig extensions fra LuxusHair vil du ikke bare oppnå dette, men det åpner for en helt ny verden av trendy frisyrer!
 
Før du fester dine extensions, kan det være lurt å lese seg opp på hva som er trendy akkurat nå.
 
  • Langt, rett hår er som alltid en klassiker. Med riktig hårpleie vil du enkelt kunne oppnå glansfullt og silkemykt hår som aldri går av moten.
 
 
  • Ville, dynamiske krøller er veldig 'in' om dagen. Lette, luftige krøller er utrolig vakkert og er enkle å tilpasse til din hårlengde selv om du har på deg extensions. Bruk en krølltang, men pass på å beskytte dine extensions og ikke bruk for mye varme på tangen.
 
  • Ønsker du ikke rett eller krøllet hår, kan du prøve å lage deg glamorøse bølger som rammer inn ansiktet ditt. Dette er veldig enkelt å oppnå med en krølltang.
 
  • Fletter og extensions går hånd i hånd og du kan virkelig oppnå noen kreative resultater med forskjellige varianter av fletter.
 
  • Tie and dye. Denne frisøren har blitt utrolig populær de siste årene. Passer utrolig godt med bølget hår men også rett. Tanken er at man bruker fargeforskjellene for å få frem mest mulig volum og spill i håret.
 
  • Mye volum er et veldig aktuelt tema akkurat nå og det er ingenting som får frem mye volum som kraftig bølget hår. Hair extensions er som skapt for bølget hår – jo mer jo bedre!
 
  • Til slutt har vi en av de aller mest aktuelle frisyrene akkurat nå – en lagvis klipp! Kanskje den beste frisyren man kan ha når man bruker extensions, fordi klippen gjør at du dine extensions blander seg perfekt inn med ditt eget hår.
 

Gå tilbake til: Bloggen