LuxusHair: HEMMELIGHETEN BAK PERFEKTE VIPPER -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HEMMELIGHETEN BAK PERFEKTE VIPPER

Hemmeligheten bak perfekte vipper
Alle elsker dådyrøyne og lange vakre øyevipper, heldigvis fins det måter å få fantastiske øyevipper på for alle og enhver. Her kan du lese om noen tips for å oppnå dette:
 
Viktigheten av mascara
Mascara er kanskje en av de beste måtene å gi dine øyenvipper et løft på. En god maskara vil gi deg det løftet du trenger når øynene dine er trøtte eller mangler glød etter en lang dag. Jo mørkere jo bedre! For å unngå å miste øyevipper, er det viktig at du er forsiktig når du fjerner mascaraen din. Vær forsiktig og velg et produkt som passer til dine behov, for eksempel mot sensitive øyne eller mot vanntett mascara.
 
En av de viktigste verktøyene
Noen vil kanskje se på øyenvippe-krølltangen som et torturapparat. Men den forårsaker tvert imot ingen smerte og kan gi deg veldig vakre vipper. Tangen bør brukes for å krølle vippene før du påfører mascara for å gi deg best mulig effekt. Pass på å posisjonere tangen så nære røttene av vippene som mulig, og klem forsiktig sammen. Du burde prøve å skaffe deg en god tang, selv om de koster noe mer. En dårlig øyenvippe-krølltang kan i verste fall dra ut vippene dine.
 
Vekstmidler
Det kommer stadig nye innovasjoner innenfor kosmetikk og vekstmidler er en av disse. Produktet påføres som om det skulle vært mascara, fra røttene og ut mot tuppene av øyenvippene dine med en frem-og-tilbake bevegelse. Vær tålmodig med dette produktet da det kan ta inntil 3 måneder eller mer før du opplever positive resultater.
 
Extensions
Ønsker du derimot umiddelbare resultater uten å påføre vekstmidler eller bruke andre produkter, kan du gå for falske øyenvipper eller extensions. Disse kan du gjerne sette på selv, spesielt hvis det er magnetiske. Falske øyenvipper er billige og kan brukes om igjen.
Du kan også gå for en mer permanent løsning ved å lime på vipper. Vi anbefaler at du gjør dette hos en profesjonell. Dette koster litt mer men gir deg vakre vipper som varer.
 
LashEurope by LuxusHair
LashEurope er premium, håndlagede 3D-vipper som gir deg naturlige og vakre øyenvipper. Du kan velge mellom 4 forskjellige typer. De er enkle å påføre (med lim), har lang varighet og kan bli brukt igjen inntil 25 ganger.
 
Vippene er produsert med lagvise hår som går i forskjellige retninger for at de smelter pent sammen med dine egene vipper. Disse er perfekte for en tur ut på byen eller for en annen anledning der vippene dine behøver det lille ekstra.
NB: Lim er ikke inkludert med de produktet.ett
 

Gå tilbake til: Bloggen