LuxusHair: Hvorfor prøve en Keratin behandling? -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HVORFOR PRØVE EN KERATIN BEHANDLING?

Hvorfor prøve en Keratin Behandling?
KERATINBEHANDLING GIR DEG PERMANENT RETT HÅR.

 

Hva er keratinbehandling?
Keratin er et protein. Og hår er for det meste laget av keratin. En keratinbehandling vil pleie håret og balansere strukturen, samt beskytte håret fra eksterne problemkilder som sollys og forurensning.
Feilbehandlet hår mister fort glansen og du kan oppleve at det blir porøst. Nettopp derfor oppfant ekspertene keratinbehandling. Keratinet gjenoppretter proteininnholdet i håret og gir det masse tiltrengte vitaminer. Det regenererer også skadet hår og gjør det silkemykt og glansfullt.
 
Hvorfor har det vært kritisert?
Tidlige utgaver av keratinbehandlinger hadde ofte ikke de beste ingrediensene og fikk en del kritikk på grunn av dette. Dagens keratinbehandlinger derimot er helt trygge å bruke.
 
Hvem kan bruke det?
Alle! Selv om det er mest anvendelig på bølget, krøllete, farget eller slitt hår kan absolutt alle gi håret sitt en keratinbehandling med store fordeler.
 
Hvordan gjør man det?
Det kan være en god idé å snakke med en frisør om en keratinbehandling, men du kan også gjerne gjøre det selv hjemme. Vi garanterer at du vil bli fornøyd med resultatet.
 
Når burde man bruke en keratinbehandling?
Du kan gjerne bruke det når som helst, men som oftest vil det være mest nødvendig med en behandling etter at du har klippet eller farget håret. Vi anbefaler at du venter 3-4 uker med å farge håret etter utført keratin behandling.
 

Kjøp Keratin behandling her

Gå tilbake til: Bloggen