LuxusHair: Behandlingstips for Hair Extensions -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


BEHANDLINGSTIPS FOR HAIR-EXTENSIONS

Behandlingstips for Hair Extensions

Hvordan få maks varighet på dine hair extensions?
Hair extensions er i dag like vanlig som sminke. En vanlig myte er at dersom du kjøper extensions med god kvalitet, behøver du ikke behandle det annerledes enn ditt eget hår.
Uansett kvalitet på dine extensions, er det viktig å huske på at også extensions er naturlig hår. Forskjellen er at extensions ikke får sin naturlige næring via hårrøtter og du må derfor sørge for å ta ekstra vare på dine hair extensions.
 
Clip On, Tape og Keratin er de mest vanlige typene hair extensions. Clip On festes og fjernes enkelt ved behov. Perfekt å ta på om morgenen og fjerne om kvelden.
Tape og Keratin er mer permanente løsninger. Disse extensions-typene fester du og har på deg 24/7, så lenge de holder. Det er derfor viktig å behandle disse litt annerledes.
 
Behandlings-tips for Clip On extensions:
Clip On-settet vasker du enkelt i vasken. Du behøver ikke å vaske det ofte, kun når du føler det trengs. Bruk en mild shampoo/balsam. Det kan være verdt å investere i gode produkter. Å bruke en shampoo uten silikon, eller en shampoo laget for hair extensions er alltid anbefalt. Bruk en god hårkur etter vask. hair extensions behøver ekstra næring, så du burde behandle dine extensions med mye fuktighet og det er lurt å bruke en hårkur som inneholder masse proteiner. La håret lufttørke og børst det forsiktig med en naturbørste når håret har tørket. Påfør så en god mengde hårkur. Hårkuren hjelper håret å holde seg silkemykt lengst mulig. Når håret ikke er i bruk, anbefaler vi at du oppbevarer det i et etui av bomull og skal du sette det vekk en stund bør du flette det lett.
 
Behandlings-tips for Tape og Keratin extensions:
Vask håret som vanlig, men bruk en mild shampoo/balsam. Unngå helst å påføre hårprodukter rett på tapen eller keratinfestene da dette kan svekke festene i lengden. La håret lufttørke og børst det forsiktig med en naturbørste når håret har tørket. Bruk så en hårkur, gjerne 3-4 ganger i måneden for å holde håret mykest mulig. Fuktighet og en god hårkur med mye proteiner er å anbefale for at håret skal kunne få de næringsstoffene det behøver og for at håret skal holde lengst mulig.
Når tiden er inne for å fjerne Tape eller Keratin extensions, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør det hos en frisør eller hos noen med kompetanse. Erfaring og det rette utstyret er viktig for å unngå skade på ditt eget hår under fjerningen. Det vil typisk ta  alt fra 30 minutter til 2 timer å fjerne disse extensions-typene. 
 
Generelle behandlings-tips:
  • Bleking og farging foregår på eget ansvar og du vil ikke få pengene tilbake dersom du ønsker å returnere bleket eller farget hår. Vi anbefaler på generell basis at du ikke bleker eller farger dine extensions.
  • Bruk av varmeapparater bør man være forsiktig med. Ikke bruk for høy varme.
  • Vær sparsom med produkter som hårspray. Dette sliter på håret.
  • Prøv å unngå å bade i klor og saltvann. Knyt gjerne opp håret eller bruk en badehette.
  • Unngå å dra i håret og prøv å ikke ta for mye på festene, da dette kan svekke levetiden.
  • Ta ut dine Clip On når du sover.
 

Gå tilbake til: Bloggen