LuxusHair: Den perfekte blondfargen - Unngå gulskjæret -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


DEN PERFEKTE BLONDFARGEN - UNNGÅ GULSKJÆR

Den perfekte blondfargen - Unngå gulskjæret
Hvis du har jobbet hardt med å prøve å oppnå den perfekte blondfargen kvier du deg nå kanskje for at fargen skal falme. Både farget og naturlig blondt hår trenger veldig mye oppmerksomhet. Blonde farger endrer seg ofte med sollys, mangel på lys, ved bading i klorvann eller til og med naturlig over tid. Du burde derfor ta ekstra godt vare på ditt blonde hår og spesielt dine blonde extensions for å unngå at de får for mye gule nyanser.
 
Misfarget blondt hår er ofte svekket og porøst og det kan være nødvendig å motkjempe dette. Ønsker du å opprettholde den perfekte blondfargen, fins det noen spesielle behandlingsmetoder du kan ta i bruk:
 
Lilla/blå shampoo uten sulfat er spesielt laget for blondt hår. Disse shampooene renser håret ditt skånsomt og fjerner gule toner i ditt blonde hår mens det pleier hårfibrene. Vi anbefaler en slik shampoo på det sterkeste dersom du ønsker å oppnå en kaldere blondfarge som for eksempel polarblond eller askeblond.
Blåshampoo er ikke vanskelig å få tak i og koster heller ikke mye. Du finner de ofte i vanlige butikker, men ønsker du en blåshampoo med bedre kvalitet burde du handle hos din frisør. NB! Les instruksjonene nøye på flasken, da for mye blåshampoo i verste fall kan gjøre det vakre blonde håret ditt blått eller lilla! Avslutt gjerne med en god hårkur.
 
En eller to ganger i uken, anbefaler vi at du påfører en hårkur for å videre fjerne gultoner og for å gi håret ditt en myk og glansfull finish. Les mer HER for å vite mer om hvordan du burde kure håret ditt.
 

Gå tilbake til: Bloggen