LuxusHair: Hvorfor velge LuxusHair Extensions? Alt om vår hårkvalitet -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


HVORFOR VELGE NATURLIGE HAIR EXTENSIONS?

Hvorfor velge naturlige Hair Extensions?
Forskjellige typer naturlig hår
Hvis du vil vite hva dine fremtidige extensions er laget av, er det viktig å sjekke kvaliteten.
Det fins mange forskjellige typer av forskjellig opprinnelse og kvalitet. Ta først en titt på kvalitetsgraden på håret da dette ofte gir deg en indikasjon på om håret er bra eller ikke.
 
Kvalitetsgrad
Kvalitetsgraden er gjenkjent over hele verden og rangerer håret fra D til A, fra dårligst til best. Innenfor toppgraden (A) har det nylig blitt laget fire nye klassifikasjoner fra AA til AAAAA. 
Denne kvalitetsgraden indikerer blant annet hvor nøysomt håret har blitt produsert og hvor godt det har blitt tatt vare på under produksjon. Vi anbefaler at du går for hår med kvalitetsgrad AAA eller bedre.
 
Remy hårkvalitet
I tillegg til kvalitetsgraden nevnt over, anbefaler vi på det sterkeste at du velger extensions med kvaliteten Remy-hår. Dette begrepet blir brukt om extensions som har 'unike' hårskjell – det vil si at hårskjellene ligner mest mulig på naturlig hår og at de tåler å bli behandlet tilnærmet som ditt eget hår. Remy-hår vil i alle tilfeller vare lengre enn extensions som ikke har denne kvaliteten. extensions som ikke har denne kvaliteten er ofte produsert med dårligere kvalitet og vil oftere floke seg og det tåler mindre behandling. Vi anbefaler alltid at du velger Remy-hår.
 
Hårkvalitet og geografisk opprinnelse
I tillegg til kvalitetsgraden og Remy-hair bør du også vite noe om hårets geografiske opprinnelse.
'Virgin Russian': er ofte den typen extensions med best kvalitet. De er glatte og eksepsjonelt silkemyke og er ofte tilgjengelig i et bredt spekter av farger fra platinumblond til brun. Men de er sjeldne og koster derfor mer.
'European hair': Har en ganske bred opprinnelse. Oftest kommer disse fra østeuropeiske land rundt Russland. Disse hårtypene har ofte en tekstur som ligner mest på karakteristikken til vestlig hår. De har en vakker og naturlig glans. Hvis håret i tillegg er av Virgin-kvalitet, har de ofte ekstremt god kvalitet fordi de vil være minimalt behandlet. Disse er også ganske kostbare extensions.
'Indian hair': Ganske likt som European hair i kvalitet, men er ofte noe tykkere. Disse gir deg
veldig god valuta for pengene. Vi anbefaler at du sjekker om håret kommer fra et godkjent Indisk marked og at det ikke er såkalt 'tempelhår'.
'Chinese hair': Dette håret er i mellomsjiktet fra European og Indian hair. Kvaliteten kan ofte sammenlignes med Indian hair men vil som regel ikke være like bra. Kunder som velger Chinese hair gjør ofte det basert på den rimelige prisen.
Syntetisk hår: Den billigste løsning med kortest holdbarhet. Syntetisk hår kan være et interessant valg for en veldig kortvarig endring av stil. Spesielt aktuelt for Clip On extensions. Påføres og fjernes enkelt, men tåler ikke varme fra varmeapparater og vil ofte smelte dersom du forsøker og krølle eller rette det. Utseendet vil heller ikke være like bra som ved naturlige extensions.
 

Gå tilbake til: Bloggen