Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VÅR HÅRKVALITET


Hva slags kvalitet bør du velge?

LuxusHair selger kun hår i høyeste kvalitet, og du kan hos LuxusHair velge mellom Virgin eller Deluxe.
Psst: Ved første øyekast, virker kanskje LuxusHair til å ha dyrere produkter enn våre konkurrenter, men husk at det er mengden du må vurdere, ikke pris. I motsetning til mange andre, så selger vi pakker med mer gram hår (tykkere hår), og prisen gjenspeiles deretter. Vi anbefaler alltid 110-180 gram hår for best resultat.
 
 
LuxusHair Virgin Extensions:
Clip On Virgin / Tapehair Virgin
 
Virgin Series er vår helt nye serie lansert I 2017. Dette er 100% Virgin Hair laget av europeisk menneskehår, rent kvalitetsmessig blant det beste i verden. Virginhår er den eneste hårkvaliteten i verden som er tilnærmet ubehandlet, og innehar derfor en ekstrem god og holdbar kvalitet. Spesielt konstruert med god fuktighet, ekstra fin struktur, glans og mykhet.
 
Virgin series er laget med en teknikk kjent som ‘Double Drawn’, noe som vil si at alle hårstråene er nøysomt plassert i samme liggeretning, fra rot til spiss. Når hårskjellene ligger samme vei, gir det et mykt og glansfullt hår som både ser og føles meget naturlig ut. Håret er minimalt behandlet, og er svært likt europeisk hår hva hårstruktur angår. Ved riktig behandling kan du bruke Virgin håret igjen og igjen i opptil 10 måneder.
 
For priser og mer info:
 
 
Clip On
Se mer
 
Tapehair
Se mer
 

 
LuxusHair Deluxe Extensions:
Deluxe Clip On / Tapehair / Keratinhair / Ponytails
 
Deluxe er våre mest solgte kvalitet grunnet sin lange varighet og overkommelige pris.
Kvaliteten er blant markedets desidert beste og er likt som det man kan finne hos bl.a. frisørsalonger.
Disse settene er laget av av førsteklasses Indisk hår og er 100% Remy Hair.
Hårstråene ligger samme vei, og håret er minimalt behandlet som gjør at du kan ha dette håret i 3-6 måneder ved riktig behandling.
 
 
For priser og mer info:
 
 
Clip On
Se mer
 
Keratin
Se mer
 
Tapehair
Se mer