LuxusHair: VI FORTELLER: PONYTAIL HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VI FORTELLER: PONYTAIL HAIR EXTENSIONS

Vi forteller: Ponytail Hair Extensions
Hestehaler er en av de aller enkleste og vanligste frisyrene for oss jenter. Hestehaler er geniale for å unngå at man får hår i ansiktet. Veldig mange liker også å ha en hestehale i mer formelle eller profesjonelle anledninger. En hestehale kan gjøre at du ser sofistikert og vakker ut, men dersom du har kort eller tynt hår kan hestehalen din fort bli litt tynn og pistrete. Da har vi den perfekte løsningen! Med LuxusHair Ponytail Clip On kan du også få en vakker og fyldig hestehale på 1, 2 , 3.
 
Ønsker du å vite mer om Ponytail extensions kan du lese mer om det her:
 
Hva er Ponytail extensions?
Ponytail extensions er rett og slett extensions laget for å gi deg mer lengde og volum i din hestehale. De kan være laget av både syntetisk og naturlig hår og de kommer i forskjellige former og lengder. Du finner rette, bølgede og til og med flettede Ponytail extensions. Vær obs på at med syntetisk Ponytail extensions vil du mest sannsynlig ikke kunne oppnå best mulig resultat. 100% naturlig hår derimot kan gi deg akkurat den hestehalen du drømmer om.
 
Hva slags fester får man med Ponytail extensions?
Ponytail extensions festes enkelt i din egen hestehale enten med spenner eller med en klype. Det fins også varianter man kan surre inn i håret. LuxusHair Deluxe ponytail gir deg muligheten til å velge, og begge typene er like gode.
 
Hvordan montere og bruke Ponytail extensions?
Først legger du håret ditt i en hestehale, og deretter fester man enkelt og greit Ponytail extensions. Enten med spenner, klype eller ved å surre det inn. Superenkelt og veldig pent på under 5 minutter.
 
Hair extensions eller Ponytail extensions?
Hvis du har hair extensions, kan du naturligvis også lage deg en stor og flott hestehale. Ponytail extensions er mer for jenter som ikke ønsker å kjøpe et fullt sett med extensions men som kun ønsker noe enkelt og raskt, og da er Ponytail extensions helt perfekt. Det er mindre vedlikehold med Ponytail extensions og det er mye enklere å feste.
 

Gå tilbake til: Bloggen