Velg riktig lengde på ditt Hair Extensions

Velg riktig lengde på ditt Hair Extensions

Før du kjøper Hair Extensions bør du bestemme deg for hva slags lengde du ønsker. Lengden er avhengig av ditt naturlige hår og resultatet du ønsker. Les mer her for å få hjelp med å velge lengde:

Sammenlign deg selv med bildene på vår nettside for å få en idé om hvordan lengden blir. Modellene våre er omtrent 1,75 meter høye. Er du høyere eller lavere må du ta med dette i beregningen. En god tommelfingerregel er at det er bedre å kjøpe Extensions som er for lange enn for korte, da disse kan justeres hos frisør ved behov.

For å få den eksakte lengden du behøver, burde du måle fra øret ditt og ned til ønsket lengde. Skal du ha bølget hår bør du beregne ca 3 cm ekstra (lengden er alltid målt for rett hår).

For Clip On Extensions anbefaler vi at du har minimum 10-12 cm langt hår slik at spennene ikke blir synlige i håret ditt. Det er også en fordel at tuppene dine er jevne for best mulig resultat.

40 cm Hair Extensions går til rett over skuldrene
50 cm Hair Extensions rekker til under skuldrene
55 cm Hair Extensions går til over hoftene
60 cm Hair Extensions går til korsryggen
Merk at disse målene kun er rettledende og avhenger av din egen høyde.

Dersom lengden ikke innfrir dine forventninger, kan du justere festene opp/ned eller klippe håret etter behov. Våre Clip On Extensions er tilgjengelig fra 40 til 70 cm for å gi deg flest mulig alternativer når det kommer til ønsket lengde.