LuxusHair: Sophie Elise Isachsen sin favoritt blant Hair Extensions! -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Fri frakt på alt av Hair Extensions!

 

PRØV VÅR INTERAKTIVE LØSHÅRGUIDE!


 

 

 


                                                                              

 

Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen

Extensionstyper: Clip On, Tape Extensions
Farger: #1b - Lys Svart, #7 - Askebrun, #19 - Grey
Lengder: 50, 60 og 65 cm

"Er så glad jeg bruker hair extensions fra LuxusHair. Har aldri fått så mye komplimenter på håret som nå."

Sophie Elise Isachsen 1 Sophie Elise Isachsen 2 Vårt eventyr med Sophie Elise begynte i 2012, ca. ett år etter at bloggen hennes startet opp. Hun har siden gått fra å være en sminke/moteblogger til å bli en av Norges desidert mest meriterte bloggere gjennom tidene.
Hun har utfordret og innovert på mange forskjellige fronter av rampelys, media, kultur og miljø.
Ansiktet hennes har vært å se på TV flere ganger: På God Morgen Norge, God Sommer Norge, Fra å være med i alle sesongene av TV2 Bliss sin suksesserie "Bloggerne" til å danse sokkene av oss alle i "Mitt Dansecrew".
Sommeren 2014 leverte hun histingelen "Lionheart" som overrasket hele Norge. Hun har figurert i musikkvideoer, vært på forsiden av bladet FHM og mye, mye mer.

Parallelt med alt dette har Sophie vært ekstremt flink til å bruke hennes røst og posisjon fornuftig. Mye av grunnen til at vi i LuxusHair først tok kontakt med henne var på grunn av hennes sterke meninger rundt miljøvern og dyrs rettigheter. I april 2014 hadde vi en kampanje sammen der målet var å gi en del av vår omsetning til dyrevernsorganisasjon NOAH.

Sophie har hatt mange forskjellige farger på sine LuxusHair Extensions. Noen av de fargene vi har sett henne hyppigst med opp gjennom årene er #1b - Lys Svart, #7 - Askebrun og #19 - Grey. Sophie bruker i hovedsak Clip On fordi hun liker friheten av å kunne ta håret av/på samt å kunne style det selv. Hun har også hatt perioder der hun brukte Tapehair.

I starten av 2016 lanserte vi i samarbeid vår eksklusive serie By Sophie Elise" - 100% indisk remy hår. Med sterke, glødende farger som er håndplukket av Sophie selv, er denne kolleksjonen spesielt laget for deg som elsker å utfordre og skille deg ut. Dette er nå gått ut av sortimentet.

-