LuxusHair: Tørsjampo og hair extensions -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


TØR-SJAMPO OG HAIR EXTENSIONS

Tør-Sjampo og Hair Extensions
I dag er det veldig mange som bruker tørrshampoo – til og med frisører. Tørrshampoo er en spray som ofte består av silikon, stivelse, havreekstrakt, sitron og essensielle oljer. Tørrshampoo vasker, former og styler håret ditt. Det fins fordeler og ulemper ved å bruke tørrshampoo sammen med extensions:
 
Fordeler:
  • Positiv effekt på farget hår/extensions. Ofte holder det at man bruker tørrshampoo noe som gjør at man ikke behøver å ikke vaske håret så hyppig. Bare påfør sprayen og børst håret så vil det i mange situasjoner være nok. Dette bevarer fargen i håret ved at man unngår å vaske den ut.
  • Tørrshampoo irriterer ikke hodebunnen. Denne shampooen er mildere og den forhindrer hår fra å tørke ut.
  • Å style håret blir utrolig mye lettere dersom man bruker tørrshampoo. Den gir deg masse volum og hjelper deg med å skjule ujevnheter mellom eget hår og extensions.
Ulemper:
  • Noe begrenset utvalg i forhold til en vanlig shampoo.
  • Det kan være vanskelig å dosere rett mengde tørrshampoo for hver gang. Dette er en læringsprosess. Du vil ikke at håret skal bli hvitt av sprayen og du vil heller ikke bruke så lite at det ikke gir deg ønsket effekt.
 
Avslutningsvis er det viktig å merke seg at tørrshampoo aldri vil være bedre enn en vanlig god organisk shampoo. Bruker du tørrshampoo anbefaler vi at allikevel du vasker håret omtrent hver 2. dag. Dine extensions vil uansett elske tørrshampoo og bruk av dette vil utvilsomt hjelpe med å utvide levetiden på dine hair extensions.
 

Gå tilbake til: Bloggen