LuxusHair: Tape Extensions og hvorfor vi elsker det! | Velg fra 35 til 60 cm -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Nyhet! Nå kan du forhåndsbestille utsolgte farger!
Kategorier
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


Tapehair Deluxe 35-60 cm

-18% Tapehair Deluxe 35-60 cm

  FRI FRAKT OVER KR 399,-
 
 
 

Nyhet! Er fargen du ønsker utsolgt?
Velg"Forhåndsbestill farge". Gjelder våre farger: #1, #1b, #2, #7, #8, #9, #16, #60, #90, #100, #610, #613/#12 og #613/#18.
Leveringstid: 2-3 uker. Skriv som kommentar på din bestilling hvilken farge du ønsker.

Views: 363005 TAPE
244
9080 Product(s) Sold
1.099 kr 899 kr Ekskl. mva: 719 kr

Tilgjengelige valg:


* :

* Valg::
Velg ønsket antall: Kjøp
Fordi vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig for våre kunder å bli fornøyd, kan du nå velge blant 13 farger i fargekartet vårt. 
LuxusHair har et bredt utvalg farger for å sikre at du finner den nyansen som passer for deg. 
Dersom du er usikker på fargevalg, eller noe annet, så er vi er 24/7.
Se siden vår -
Gratis konsultasjon for mer info.
 

 

VET DU HVILKEN FARGE DU ØNSKER?
KLIKK PÅ FARGEN OG SE HVILKE 
PRODUKTER VI HAR PÅ LAGER
 
  
 

 

  
 
 *

 


 

Gå til: Extensionsguide

 

Gå til: Fargekart

 

Gå til: til Montering

 

Gå til: Bloggen

 

Gå til: til Inspirasjon

 

Gå til: Kjente bloggere

 

Gå til: Om LuxusHair

 

Gå til: Betaling og levering/retur

 

Gå til: Kontakt oss
 

Bli inspirert!

Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned
 
 
 

 

LØSHÅR-GUIDE

Hva er løshår og Hair Extentions?
Hair Extensions er løshår som du enkelt fester i ditt eget hår.. En perfekt løsning for deg som er lei av å måtte vente mange år på å få det lange drømmehåret.
Nå kan du enkelt få vakkert, langt, fyldigere hår med hair extensions fra LuxusHair.
Festemetode: Spenner, Tape, Keratin? Du bestemmer!
 
LuxusHair selger tre ulike metoder:
  • Clip On Extensions - Festes enkelt i ditt eget hår med clips/spenner.
  • Tape Extensions – Usynlige remser med tape, tapes på ditt eget hår.
  • Keratinhår - Små, tynne keratinfester seltes inn i ditt eget hår med et smeltejern.
 
​​

Clip On Extensions


Clip On

Clip On Extensions er Hair Extensions som har påsatte spenner du enkelt fester inn i ditt eget hår. Du fester det på 5-10 minutter den dagen du vil bruke det, og det fjernes på enda kortere tid før du legger deg om kvelden. Perfekt for deg som vi ha lenger hår en kveld og kort hår en annen!
 
Hos LuxusHair har vi valgt å ha våre Clip On sett med 7 eller 8 deler. Hver del består av 2-4 spenner. Denne sammensettingen har vi brukt lang tid på å finne frem til, og antall deler samt tykkelse, er lagt opp slik at dette er nok hår til å dekke alle deler av hodet, og til å få et fint og fyldig resultat.
 
Vi selger derfor 7 deler med 90 gram (35 cm), 8 deler med: 130 gram (40 cm), 180 gram (50 cm), 200 gram (55 cm) og 310 gram (60 cm).
Normalt forbruk / mengde er rundt 180 gram. Dette betyr at vår bestselger Clip On 50 cm med 180 gram, garantert er nok til et perfekt resultat!
 
 
 

Tape Extensions (kan gjenbrukes)


Tape

Løshår med Tape har flate fester som tapes inn i ditt eget hår med dobbeltsidig tape. Dette er vår mest skånsomme og behagelige løsning for hårforlengelse. Perfekt til deg som vil ha en semi-permanent løsning, og ønsker å gjenbruke håret.
 
Er du også en Hair-Extensions "addict?" Da er Tapehår perfekt!
Våre Tape Extensions kan normalt være påsatt i 4-7 uker, før tapen må (eller kan) byttes. Utviklet for deg som ønsker langt hår, men har muligheten til å variere mellom lengdene. Med Tape Extensions er ikke det noe problem! Bruk Tape håret på nytt - Det eneste du trenger er å bytte tape!

 
Vi anbefaler at en frisør eller en dyktig venninne hjelper deg med montering, fjerning og heising av festene. Våre sett består av 30 fester som utgjør 15 doble sandwicher. Dette holder til de fleste med normalt hår. Har du tykt eller kort hår, anbefaler vi 2 pakker. Husk å kjøp ekstra tape ved siden av, så er du klar når du skal gjebruke tapehåret senere!
 
 

Keratin Extensions 


Keratin Extensions består av små, tynne hårfester med lim-tip, som limes inn i ditt eget hår. Her får du vår mest permanente løsning, som er perfekt for deg som ønsker å stå opp med langt hår hver morgen.Keratin
Håret sitter normalt i alt fra 2-6 måneder før det fjernes.

Vi anbefaler at du fester ditt nye Keratin Extensions hos oss, eller i en sertifisert salong.
Våre pakker med keratin hår består av 40-60 keratin-punkter (0.8 gram hår i hvert feste). 

Til full hårforlengning anbefaler vi 120-180 fester med keratin hår. Dette er nok til de aller fleste av våre kunder. Har du veldig tykt eller kort hår, så anbefaler vi 200-250 fester.
 
Hvilken kvalitet skal jeg velge?


LuxusHair selger kun hair extensions i høyeste kvalitet. Dette er våre kvaliteter:
 
Deluxe er den kvaliteten som LuxusHair er kjent for. Siden 2009 har vi solgt over 95 000 sett med vår kvalitet "Deluxe" . Dette er en bestselger!
Deluxe er laget av Indisk hår, som er verden mest solgte kvaliteter innen løshår og hårforlengelser. 
Denne kvaliteten er blant markedets desidert beste og er den samme som du finner hos bl.a frisørsalonger. Håret er 100% "Remy Hair", som betyr at hårstråene ligger samme vei, og håret er minimalt behandlet som gjør at du kan ha dette håret i 3-6 måneder ved riktig behandling.
 
Virgin Series er vår helt nye serie lansert I 2017. Dette er 100% Virgin hår laget av europeisk menneskehår, rent kvalitetsmessig blant det beste i verden.
Virginhår er den eneste hårkvaliteten i verden som er tilnærmet ubehandlet, og har derfor en ekstrem god og holdbar kvalitet.
Denne kvaliteten er spesielt konstruert med god fuktighet, ekstra fin struktur, glans og mykhet.
Varighet på ditt Virgin Hair fra LuxusHair er 6-9 måneder ved riktig behandling.


 
Hvordan finner jeg riktig farge?


Fargematch er utrolig viktig for at du skal få et flott, naturlig resultat.
Det er utrolig stor forskjell på resultatet om du velger en farge som er tilnærmet perfekt match, eller en som for eksempel er alt for mørk.
Det er alltid penere om fargen du velger er litt for lys i stedet for litt for mørk.

 
Vi har over 20 forskjellige farger i vårt utvalg i løshår. Ta en titt på vårt fargekartlån vår fargering shjem, eller kjøp en eller flere fargeprøver.
 

Hvordan finner jeg riktig lengde?


Lengder du kan velge mellom hos LuxusHair er 35, 40, 50, 55 og 60 cm.
Vår mest solgte lengde er 50 cm, dette er en lengde som normalt rekker deg til rett under brystet, og ser veldig naturlig ut.
Ønsker du bare volum? Da er 35 cm eller 40 cm perfekt.


 
Gratis konsultasjon


Tenker du handle fra LuxusHair og er usikker på hvilken metode du skal velge, lengde, tykkelse, og/eller fargevalg,
så kan du be om en helt 
gratis Online konsultasjon med våre eksperter.

VALG AV HAIR EXTENSIONS:


Hvordan velger jeg riktig hårtype?
Er du ny kunde og noe usikker på om du ønsker Clip On, Keratin, Tape eller Ponytail Extensions, så hjelper vår løshårguide deg til å finne ut hvilket produkt som passer deg best.

Hvordan velger jeg riktig hårkvalitet?
LuxusHair har 2 kvaliteter. Deluxe og Nordic+.  Vi er stolte av begge våre kvaliteter og alle typer Hair Extensions fra LuxusHair kommer med kvalitetsgaranti. Forskjellen mellom Deluxe og Nordic+ er at Nordic+ er en tynnere hårtype som er enda mer tilspisset i tilpasningen til nordisk lett hår.

Hvor mange pakker/gram hår anbefaler dere?
Antall pakker eller mengde (gram) hår er avhengig av ditt utgangspunkt. Har du tykt eller kort hår, må du generelt ha flere pakker (mer gram hår) enn om du har tynt, mellomlangt hår.
På generelt grunnlag anbefaler vi alltid minimum 150 gram hår for et optimalt resultat. 

 

Hvordan velger jeg riktig mengde og lengde?
Det er viktig å tenke på at mengde (gram) må stå til lengden du har valgt. En lenger lengde, krever mer mengde hår (gram), enn en kortere lengde. Dette betyr at 1 pakke 50 cm 180 gram normalt er nok til et optimalt resultat, men ønsker du 35 cm 90 gram, så anbefaler vi 2 pakker. 

 

Lengder du kan velge mellom hos LuxusHair er 35, 40, 50, 55 og 60 cm.
Vår mest solgte lengde er 50 cm, dette er en lengde som normalt rekker deg til rett under brystet, og ser veldig naturlig ut.
Ønsker du bare volum? Da er 35 cm eller 40 cm perfekt.

 

 

VALG AV FARGE:

Hvordan velger jeg riktig farge?
Er du usikker på fargevalg, så kan du spørre oss om en gratis hårkonsultasjon. Send oss gjerne et bilde av deg tatt i godt lys, og våre farge-eksperter hjelper deg innen kort tid.
Vi har også fargeprøver, fargeringer og bokser som du kan låne hjem i forkant av kjøp for å finne den fargen som passer deg aller best.

Jeg finner ikke ut hvilken farge bestilte sist, kan dere hjelp meg?
Send oss en e-post med navnet som din tidligere bestilling står på, og vi sjekker opp hvilke farger du har bestilt av oss tidligere.

 

Har dere bedre bilder av fargene?
På Instagram finner du mange hundre kundebilder av våre ulike Hair Extensions farger, som gir deg et godt innblikk i de ulike fargene i ulike lys. Vi arbeider stadig med utbedring av våre produkt og fargebilder, og du kan også gjerne spørre oss om flere bilder og detaljert beskrivelse av en farge du er nysgjerrig på.

Hva er den lyseste fargen dere har og hva er den kaldeste fargen dere har?
Vår mørkeste farge er #1 (sort), og vår lyseste er #100. #100 er vår lyseste og kaldeste farge foruten #19 som er gråblond og noen nyanser mørkere.

 

Hvordan får jeg håret kaldt, eller sølv/hvitt slik som alle jentene på Instagram?
Hundretalls av våre kunder har testet korrigering av farge, og sølvsjampo på LuxusHair blonde Hair extensions med fantastiske resultater. Ønsker du håret mindre varmt/gult, anbefaler vi en rask korrigering med blåsjampo.
Vi anbefaler å korrigere håret før det settes på, i en bolle med vann og noen dråper blåsjampo. Legg noen få fester i blandingen i noen få sekunder, og gjenta prosessen om ønskelig, så unngår du ujevnt eller blått/lilla skjær i håret.


Hvor langt ned går skillet på fargene i Blend+ kolleksjonen?
Vår nye Nordic+ LH Blend Kolleksjon er en Ombre-kolleksjon hvor håret går fra mørkt ved hårfestet, til lysere nedover. Kontrasten starter ca 10-12 cm fra toppen av Hair Extensionet.

 

Fargen jeg ønsker finnes ikke, hva gjør jeg?
Send oss en melding om dette, og vi undersøker om /eventuelt når fargen kommer tilbake på lager, finnes i andre produkter, eller om det er andre farger som kan passe deg like godt.


 

KVALITET & BEHANDLING:

Hvor lang levetid ha LuxusHair Extensions?

Deluxe er den kvaliteten som LuxusHair er kjent for. Siden 2009 har vi solgt over 95 000 sett med vår kvalitet "Deluxe" . Dette er en bestselger!
Deluxe er laget av Indisk hår, som er verden mest solgte kvaliteter innen løshår og hårforlengelser. 

Denne kvaliteten er blant markedets desidert beste og er den samme som du finner hos bl.a frisørsalonger. Håret er 100% "Remy Hair", som betyr at hårstråene ligger samme vei, og håret er minimalt behandlet som gjør at du kan ha dette håret i 3-6 måneder ved riktig behandling.
 

Virgin Series er vår helt nye serie lansert I 2017. Dette er 100% Virgin hår laget av europeisk menneskehår, rent kvalitetsmessig blant det beste i verden.

Virginhår er den eneste hårkvaliteten i verden som er tilnærmet ubehandlet, og har derfor en ekstrem god og holdbar kvalitet.
Denne kvaliteten er spesielt konstruert med god fuktighet, ekstra fin struktur, glans og mykhet.
Varighet på ditt extensions hår i Virgin kvalitet fra LuxusHair er 6-9 måneder ved riktig behandling.


Hvordan tar jeg best vare på håret?
Hair Extensions trenger mye pleie og følger du våre behandlingsråd garanterer vi deg god kvalitet i lang tid fremover. Noen raske huskeregler er:
Gre håret før/etter bruk med en naturbørste. 
Bruk en god leave in kur før/etter bruk.
Kur håret med en god kur 1-2 ganger i mnd. avhengig av hvor ofte det brukes.
Sov med håret i flette. (Tape & Keratin Hair Extensions).

Se alle behandlingsråd her.


 

Kan man farge og bleke, og bruke varmeapparater på deres extensions?
Hair Extensions er behandlet fra før av, slik at bleking anbefales ikke. Farging til en mørkere farge går veldig fint, og det samme gjelder bruk av varmeapparater som hårføner, rettetang og krølltang (under 240 grader).

 

Hvilke hårprodukter anbefaler dere?
Hair Extensions elsker fuktighet og pleie, og derfor er produkter som er gjenoppbyggende, gir fuktighet og pleie anbefalt. Våre favorittmerker til Hair Extensions er blant annet Redken og Sebastian.


Har dere krøllet Hair Extensions?
Vi har dessverre ikke krøllet Hair Extensions, men vårt Hair Extensions kan krølles med krølltang uten problemer. Husk varmebeskyttende!

 


 

TAPE HAIR EXTENSIONS:

Hvordan fungerer Tape Hair, og hvor ofte må tapen byttes?
LuxusHair Tape Extensions er løshår med flate fester påsatt tape, som tapes inn i ditt eget hår med dobbeltsidig tape. Dette er vår mest skånsomme og behagelige løsning for hårforlengelse. Perfekt til deg som vil ha en semi-permanent løsning, og ønsker å gjenbruke håret.
Normalt tar en av gammel tape og setter på ny etter 3-5 uker. 

 

Har kjøpt tape extention hos dere.  Må jeg ha ny tape hver gang jeg tar det ut for å sette det høyere opp? 

Tapen blir oppbrukt etter 4-5 uker (mister sitt klister), slik at ny tape og påsetting av ny tape er nødvendig om du ønsker bruke LuxusHair Tape Extensions i flere omganger.

 BESØK OSS:
 

Hvor holder dere til og hva er deres åpningstider?
Vi holder til i Lilleåsgata 3 3340 Åmot og våre åpningstider er som følgende:
Mandag: 17.30 – 19.30
Onsdag: 11.00 – 13.00
Fredag: 11.00  13.00


Setter dere på keratinhår og tapehår hos dere? Hvis ikke, vet dere hvem som gjør det, og hva er pris?

I samarbeid med svært dyktige frisører tilbyr vi påsetting av Tape Extensions hos oss. Ta kontakt for tilbud.

 


 

KERATIN BEHANDLING:


Kan jeg skylde keratin behandlingen ut før det er gått 72 timer?
Det er ikke noe i veien for dette, men resultatet vil da ikke bli optimalt

Kan jeg bruke keratin behandlingen når jeg er gravid, eller ammer?
Keratin behandlingen frarådes allergiske, gravide og ammende personer

Hvor lenge kan behandlingen være åpen men fortsatt fungerende og trygg å bruke?
3 måneder. Etter dette vil behandlingen miste mye av sin virkning.


Hvilke Shampo, balsam, hårspray, leave in kur etc kan jeg bruke med Keratin Behandlingen?
Hårprodukter som brukes i tiden etter en keratin behandling er utført skal ikke inneholde salt og sulfater. Videre anbefaler vi fuktighetsgivende og pleiende produkter.


Hvor lenge må jeg vente med å farge håret etter keratin behandling?
Det er anbefalt å vente en ukes tid før nye kjemiske prosesser på håret utføres. Vær Obs. på at behandlinger som bleking sliter på håret, og samtidig vil trekke ut mye av Keratin Behandlingen. Derfor anbefaler vi å utføre Keratin Behandling etter bleking, men ettersom Keratin Behandlingen er gjenoppbyggende for håret, så anbefaler vi å utføre keratinbehandlingen noen dager før en planlagt fargeprosess. (Ikke bleking).  


 

 

LEVERING:
 

Hvilke leveringsalternativ har dere og hva er leveringstiden?

Du kan velge mellom Pakke i postkassen (89,-), eller Pakke til hentested med sporing hele veien (119,-). Leveringstid for begge alternativer er 1-3 virkedager.
Normalt betyr dette at om du legger inn en bestilling mandag, er pakken i postkassen eller klar til henting rundt torsdag samme uke.

 

Når det haster, er det mulig å få håret samme dag?
Bor du i nærheten og bestiller før 10.00 virkedager, kan du hente pakken samme dag i våre hentekasser utenfor LuxusHair sitt lokale i 3340 Åmot.
Vi tilbyr også Ekspresslevering når det haster til kr 450,- Bestiller du før 10.00 virkedager, mottar du pakken neste dag. Kontakt oss om du ønsker ekspresslevering.


Sender dere til utlandet? Leveringstid?
Vi sender til hele verden (Unntak: Spania), med DHL Express. Leveringstid 3-5 virkedager.


Kan jeg prøve håret og bytte det om det er helt feil?
Hair Extensions er et hygienisk produkt, slik at produkt-emballasjen ikke kan åpnes. Du ser derimot fargen godt igjennom, og kan bytte håret innen 14 dager så lenge emballasjen er åpnet.
Er du veldig usikker på fargevalg, anbefaler vi å bestille fargeprøver, fargering eller fargeboks.

 

Jeg vil returnere håret, hvordan gjør jeg det?
Produkter kan returneres i samme stand som mottatt innen 14 dager. Send i retur som brevpost, eller med sporing og legg ved en beskjed sammen med produktet om hva dette gjelder og hvilket bestillingsnummer du har.

Normalt mottar vi en retur i løpet av 3-5 virkedager. Er dette en forespørsel om bytte til et annet produkt/farge, så mottar du riktig produkt ca 7-9 dager etter at returen er sendt inn av deg til oss

 

Tape Hair Extensions 


Nyhet! Er fargen du ønsker utsolgt? Da kan du velge "Forhåndsbestill farge". Leveringstid: 2-3 uker. Skriv som kommentar på din bestilling ønsket farge.

 
Tapehair Extensions fra LuxusHair skader ikke håret, og gir deg et resultat som varer i opptil mange måneder.
 
Velg mellom følgende Tape Hair Extensions: 35 cm eller 40 cm som kommer med 20 biter, eller 50 cm, og 60 cm som kommer med 30 biter.
2 pakker 50 til 60 cm med tapehår, er garantert er nok til et langt og fyldig hår du kommer til å elske! 

​Tape Extensions fra LuxusHair leveres i beste kvalitet på markedet, håndlaget og kvalitetsjekket.
Silkemykt tuggefritt hår som kan behandles akkurat som ditt eget og varer i mange måneder​.

 

Tape On Hair Extensions - Kvalitet og egenskaper:


  • Kvalitet: Human Hair i indisk håndlaget kvalitet
  • Vekt: 40 - 90 gram 
  • Lengde: 35-60 cm
  • Deler: 20 biter: 35 cm til 40 cm / 30 biter: 50 til 60 cm
  • Mengde anbefalt: 2-3 pakker
  • Festemetode: Festes med Tape
 
20 fester 35 cm = 40 gram 
30 fester 50 cm = 75 gram 
30 fester 60 cm = 90 gram 

Stina Bakken bruker LuxusHair Tape Extensions