LuxusHair: FAKTA - ULIKE HÅRKVALITETER -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


FAKTA - ULIKE HÅRKVALITETER

Fakta - Ulike hårkvaliteter
For deg som leser dette, kan det være at du har kommet over en del ord eller uttrykk innenfor hair extensions som ikke sier deg så mye. Se ikke lengre enn denne artikkelen for en bedre forklaring på hva som er hva.
 
Virgin hair
Virgin hair er 100% naturlig hår av aller høyeste kvalitet. For at håret skal kunne kvalifisere seg til være Virgin, er det håndplukket. Dette håret får ingenting til svært lite behandling i fabrikken slik at det skal vare lengst mulig. Forventet levetid er 6-9 måneder, ofte også enda lengre dersom du tar godt vare på det.
 
Remy hair
Remy hair er hår der hårskjellene ligger i samme retning. Dette forhindrer at dine extensions floker seg så lett.
 
Single Drawn hair
Dette håret kommer fra en enkelt donor før det blir produsert ferdig i fabrikken. Tuppene på denne hårtypen er noe tynnere enn røttene. Single Drawn hair er ofte brukt og mange foretrekker det fordi det gir deg en naturlig look.
 
Double Drawn hair
En bukett med hår som har den samme tykkelsen fra tupp til rot. Tuppene har blitt kuttet og er noe kortere. Denne typen er laget av hår av høy kvalitet og gir en rik, tykk og silkemyk effekt.
Double Drawn koster mye mer enn Single Drawn fordi produktet vanskeligere å produsere (de kortere hårene blir manuelt fjernet i fabrikk) og det kreves derfor mye større mengder hår å produsere dette håret. Denne gir deg mer volum enn Single Drawn, og den vil også vare lengre.
 
Kvalitetsgrad (D-AAAAA)
Som nevnt i vår artikkel Hvorfor velge naturlige hair extensions? [LINK?] så er dette en kvalitetsgrad som rangerer håret fra D til AAAAA (fra dårligst til best).
 
Clip On, Keratin og Tape extensions
Disse referer til hva slags type fester du får på dine extensions.
  • Clip On fester du enkelt med spenner i ditt eget hår. Fjernes like enkelt når du skal sove eller ved behov.
  • Keratin og tape limes/tapes på ditt eget hår og er en mer permanent løsning.
 
Etter å ha lest denne artikkelen er du nå er du nesten utlært! Hvis du allikevel sitter med spørsmål om forskjellig typer extensions, send oss gjerne en e-post på post@luxushair.com, så hjelper vi deg gjerne videre.
 
Gå tilbake til: Bloggen