LuxusHair: HVA BØR GJØRES ETTER PÅSETTING AV HAIR EXTENSIONS? -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


NÅR MAN SKAL VELGE HAIR EXTENSIONS

Når man skal velge Hair Extensions
Det er viktig å vite at ikke alle extensions er like. Det første man burde gjøre når man skal velge hair extensions er å undersøke kvaliteten. Du burde alltid gå for 100% naturlig hår (menneskehår).
Velg gjerne en kombinasjon av Clip On og Keratin/Tape. Dette kan ofte gi deg det mest naturlige resultatet.
 
Clip On
Vær sikker på at både håret og spennene er av god kvalitet og at produktet er designet for å vare. Et kjennetegn på dårlige spenner kan være at de faller av. Les kundetilbakemeldinger eller ta kontakt med oss om du er usikker. Det flotte med Clip On er håret oftest varer lengre enn andre typer extensions.
 
Keratin
Keratin påføres i ditt eget hår med keratinfester som er mye mykere enn lim, noe som gjør at festene er relativt enkle å fjerne. De håndlagede festene er omtrent på størrelse med et riskorn og er veldig diskrete og komfortable. Dette betyr at selv om du har veldig tynt hår kan du med fordel benytte deg av produktet uten at festene blir synlige. Å påføre Keratin extensions er en prosess som krever både tid og helst også erfaring. Vi anbefaler derfor at du gjør det hos en frisør eller en venn som har god erfaring med dette.
 
 
 
Klipp håret etter at dine extensions har blitt påført
 
En hårklipp er ofte nødvendig etter at du har påført et nytt sett extensions. Det kan være viktig å jevne håret slik at dine nye extensions glir sømløst inn i ditt eget hår. Her kan du få litt generelle tips i forhold til frisyrer.
 
Kort hår og extensions
Hair extensions passer også deg med kort hår, dersom lengden er ca. 8 cm eller mer. Men jo kortere hår du har, jo mer nødvendig vil det være med en hårklipp etter påføring av extensions.
 
Dersom håret ditt har omtrent skulderlengde, kan det være viktig å klippe opp håret gradvis for å unngå at festene syns. Snakk med en frisør og bli enige om hva slags frisyre du vil gå for.
 
Du har mange alternativer, enten du klipper håret rett, rundt eller i en 'V-form'. En tommelfingerregel er at jo kortere håret ditt er, desto viktigere er hårklippen.
 
Mange frisører foretrekker å bruke en krølltang etter at extensions er påført. Du velger selv om du ønsker at håret skal være rett eller om du vil ha en litt mer glamorøs og wavy effekt. Ikke bruk varme over 180° når du bruker krølltang.
 

Gå tilbake til: Bloggen