LuxusHair: VELG RIKTIG LENGDE PÅ DITT HAIR EXTENSIONS -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Meny
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


VELG RIKTIG LENGDE PÅ DITT HAIR EXTENSIONS

Velg riktig lengde på ditt Hair Extensions
Før du kjøper hair extensions burde du bestemme deg for hva slags lengde du ønsker. Lengden er avhengig av ditt naturlige hår og resultatet du ønsker. Les mer her for å få hjelp med å velge lengde:
 
Sammenlign deg selv med bildene vår på nettside for å få en god idé om hvordan lengden blir. Modellene våre er omtrent 1.75 cm. Er du veldig mye høyere eller lavere må du ta høyde for dette.
En god tommelfingerregel er at det er bedre å kjøpe extensions som er for lange enn for korte da disse kan justeres hos frisør ved behov.
 
For å få den eksakte lengden du behøver, burde du måle fra øret ditt og ned til lengden du ønsker. Skal du ha bølget hår bør du trekke fra 3 cm (lengden er alltid målt for rett hår).
 
For Clip On extensions anbefaler vi at du har minimum 10-12 cm langt hår slik at spennene ikke blir synlige i håret ditt. Det er også en fordel at tuppene dine er jevne for best mulig resultat.
 
 
  • 40 cm hair extensions går til rett over skuldrene
  • 50 cm hair extensions går litt over skuldrene
  • 55 cm hair extensions går til over hoftene
  • 60 cm hair extensions går til toppen av rumpa di
  • Merk at disse målene kun er indikative og avhenger av din egen høyde.
 
Dersom lengden ikke helt oppnår dine forventninger kan du justere festene opp/ned eller kutte håret etter behov. Våre Clip On extensions er tilgjengelig fra 40 til 70 cm for å gi deg flest mulige alternativer i forhold til lengde.
 
Gå tilbake til: Bloggen