LuxusHair: Hva er en Keratin behandling? Få permanent rett hår. | LuxusHair -Hair Extensions med kvalitetsgaranti - LuxusHair Extensions
Nyhet! Nå kan du forhåndsbestille utsolgte farger!
Kategorier
Bli inspirert - Hundrevis av jenter bruker #LuxusHair hver måned 
 


Keratin behandling

Keratin behandling

  FRI FRAKT OVER KR 399,-
 
 
 
Views: 210384 KERATIN TREATMENT
59
5378 Product(s) Sold
999 kr Ekskl. mva: 799 kr

Tilgjengelige valg:


* LHT:
Velg ønsket antall: Kjøp

Bruksanvisning:

 
Du trenger: En pensel, hansker, og gjerne munnbind og hjelp av en venn

1: Vask håret godt i 2 omganger med renseshampo, ikke bruk balsam, eller kur.  

2: La håret lufttørke i 10-15 mintuter før du føner håret på medium varme til håret er helt tørt.

3: Rist produktet godt før bruk

4: Start med å helle litt av produktet i en bolle før du påfører det i håret. Deretter ser du an hvor mye produkt du trenger, og heller i mer deretter. Slik “sløser” du ikke med produktet.

5: Ta på hansker, gjerne munnbind, og start med å påføre produktet nederst i nakken, bruk enten hendene (med hansker) til påføring eller en pensel (pensel for hårfarge o.l) og hold resten av håret oppe med en klype. Del opp litt og litt hår for å være sikker på at kremen dekker alle hårstrå. Pass på at alle partier av håret er dekket, men unngå helt innerst i hodebunnen.
Behandlingen er sterk og kan lukte sterkt og svi i øyne, og skal unngås hodebunden. Vi anbefaler derfor hjelp av en venn, hansker, pensel og munnbind.

6: Etter hver seksjon du har krem i er det smart å gre over med en børste/kam. Det skal ikke dryppe av håret, da har du brukt for mye produkt.

7: Ta et håndkle rundt håret og la behandlingen være i 20-25 minutter. IKKE SKYLL UT.

8:  Føn håret tørt. Sett på rettetangen og bruk de varmeste gradene rettetangen har.Vi anbefaler 230 grader, og minimum 200 grader.
 
9: Start fra nakken og rett over samme plass 4-6 ganger. Ved lavere varme enn 230 grader (200-210) bør du rette over minimum 6 ganger for best resultat.  Hold en kam foran rettetangen og før den gjennom håret samtidig som du retter ut. Slik blir alle hårstrå lagt samme vei, og varmen treffer hårstråene i riktig retning.
Pass på at alle deler av håret er rettet ut 4-6 ganger.
(Vi anbefaler en hjelpende hånd til å gå nøye igjennom håret bak om du skulle føle at det blir vanskelig å gjøre det godt nok selv). 
 
10:  Når håret er helt rett må du vente med å dusje, bruke strikk eller stramme spenner/klyper til det er gått 72 timer.  Etter 72 timer skal behandlingen ha trukket godt inn i hvert hårstrå og er klar for å skylles ut.


Ukene etter behandlingen:

For lengst varighet anbefaler vi å vaske håret kun 1-2 gang i uken. Håret vil føles litt mer tungt/fett de 2-3 første ukene men behandlingen vil holde lenger om en kun vasker håret 1-2 ganger i uken.

Farging/bleking bør ikke gjøres før det er gått 3-4 uker etter behandling. Husk alltid å tilføre håret ekstra fuktighet/keratin etter farging/bleking. (Spesielt etter keratin behandling).

Vasking:
SHAMPOO, KUR OG BALSAM må ikke innholde salt/sulfater/silikoner.
Vi anbefaler vårt sett som består av produkter helt uten salt og sulfater.

 
Håroljer, varmebeskyttende og annet bør ikke innholde alkohol da dette er med på å forkorte holdbarheten etter behandling. 
Om du ønsker å finne ut om produktene du har hjemme er trygge å bruke bør du se etter produkter uten sulfat, salt (sodium chloride), alkohol og silikon.

Når du vasker håret skal du kun massere shampooen i hodebunnen og ikke i hårlengdene. Dette vil tørke ut håret over tid.
Bruk lunket/kaldt vann under hver hårvask. (Dette er med på å gi håret mer glans og mindre olje i hodebunn). 

Etter vask:
Etter hver hårvask bør håret fønes tørt med svak/middels varme og ikke lufttørke. Husk varmebeskyttende.  Håret kan trygt glattes med rettetang etter fønes.
 Holdbarhet:
Om du har mye tette krøller kan du fint gjenta behandlingen etter 2-3 uker for å oppnå ett bedre resultat. (Individuelt).
Håret vil holde på keratinbehandlingen i 3-5 mnd.  
(Dette avhenger av hårtype, hvor nøye påføringen ble gjort, hvor godt håret ble rettet første gang med behandling i og produktene som er brukt i og etter behandlingen).


Avhengig av hvor langt og tykt hår du har, så holder 1 flaske opp til 2-4 behandlinger.
En flaske holder normalt til 3-4 omganger på tynt/normalt skulderlangt hår. 
LuxusHair kan IKKE garantere resultatet, ettersom dette er svært avhengig av hårtype, hvordan behandlingen utføres og hvordan håret blir pleiet i ettertid.

 


Trygge shampoer uten sulfat/salt:

VALG AV HAIR EXTENSIONS:


Hvordan velger jeg riktig hårtype?
Er du ny kunde og noe usikker på om du ønsker Clip On, Keratin, Tape eller Ponytail Extensions, så hjelper vår løshårguide deg til å finne ut hvilket produkt som passer deg best.

Hvordan velger jeg riktig hårkvalitet?
LuxusHair har 2 kvaliteter. Deluxe og Nordic+.  Vi er stolte av begge våre kvaliteter og alle typer Hair Extensions fra LuxusHair kommer med kvalitetsgaranti. Forskjellen mellom Deluxe og Nordic+ er at Nordic+ er en tynnere hårtype som er enda mer tilspisset i tilpasningen til nordisk lett hår.

Hvor mange pakker/gram hår anbefaler dere?
Antall pakker eller mengde (gram) hår er avhengig av ditt utgangspunkt. Har du tykt eller kort hår, må du generelt ha flere pakker (mer gram hår) enn om du har tynt, mellomlangt hår.
På generelt grunnlag anbefaler vi alltid minimum 150 gram hår for et optimalt resultat. 

 

Hvordan velger jeg riktig mengde og lengde?
Det er viktig å tenke på at mengde (gram) må stå til lengden du har valgt. En lenger lengde, krever mer mengde hår (gram), enn en kortere lengde. Dette betyr at 1 pakke 50 cm 180 gram normalt er nok til et optimalt resultat, men ønsker du 35 cm 90 gram, så anbefaler vi 2 pakker. 

 

Lengder du kan velge mellom hos LuxusHair er 35, 40, 50, 55 og 60 cm.
Vår mest solgte lengde er 50 cm, dette er en lengde som normalt rekker deg til rett under brystet, og ser veldig naturlig ut.
Ønsker du bare volum? Da er 35 cm eller 40 cm perfekt.

 

 

VALG AV FARGE:

Hvordan velger jeg riktig farge?
Er du usikker på fargevalg, så kan du spørre oss om en gratis hårkonsultasjon. Send oss gjerne et bilde av deg tatt i godt lys, og våre farge-eksperter hjelper deg innen kort tid.
Vi har også fargeprøver, fargeringer og bokser som du kan låne hjem i forkant av kjøp for å finne den fargen som passer deg aller best.

Jeg finner ikke ut hvilken farge bestilte sist, kan dere hjelp meg?
Send oss en e-post med navnet som din tidligere bestilling står på, og vi sjekker opp hvilke farger du har bestilt av oss tidligere.

 

Har dere bedre bilder av fargene?
På Instagram finner du mange hundre kundebilder av våre ulike Hair Extensions farger, som gir deg et godt innblikk i de ulike fargene i ulike lys. Vi arbeider stadig med utbedring av våre produkt og fargebilder, og du kan også gjerne spørre oss om flere bilder og detaljert beskrivelse av en farge du er nysgjerrig på.

Hva er den lyseste fargen dere har og hva er den kaldeste fargen dere har?
Vår mørkeste farge er #1 (sort), og vår lyseste er #100. #100 er vår lyseste og kaldeste farge foruten #19 som er gråblond og noen nyanser mørkere.

 

Hvordan får jeg håret kaldt, eller sølv/hvitt slik som alle jentene på Instagram?
Hundretalls av våre kunder har testet korrigering av farge, og sølvsjampo på LuxusHair blonde Hair extensions med fantastiske resultater. Ønsker du håret mindre varmt/gult, anbefaler vi en rask korrigering med blåsjampo.
Vi anbefaler å korrigere håret før det settes på, i en bolle med vann og noen dråper blåsjampo. Legg noen få fester i blandingen i noen få sekunder, og gjenta prosessen om ønskelig, så unngår du ujevnt eller blått/lilla skjær i håret.


Hvor langt ned går skillet på fargene i Blend+ kolleksjonen?
Vår nye Nordic+ LH Blend Kolleksjon er en Ombre-kolleksjon hvor håret går fra mørkt ved hårfestet, til lysere nedover. Kontrasten starter ca 10-12 cm fra toppen av Hair Extensionet.

 

Fargen jeg ønsker finnes ikke, hva gjør jeg?
Send oss en melding om dette, og vi undersøker om /eventuelt når fargen kommer tilbake på lager, finnes i andre produkter, eller om det er andre farger som kan passe deg like godt.


 

KVALITET & BEHANDLING:

Hvor lang levetid ha LuxusHair Extensions?

Deluxe er den kvaliteten som LuxusHair er kjent for. Siden 2009 har vi solgt over 95 000 sett med vår kvalitet "Deluxe" . Dette er en bestselger!
Deluxe er laget av Indisk hår, som er verden mest solgte kvaliteter innen løshår og hårforlengelser. 

Denne kvaliteten er blant markedets desidert beste og er den samme som du finner hos bl.a frisørsalonger. Håret er 100% "Remy Hair", som betyr at hårstråene ligger samme vei, og håret er minimalt behandlet som gjør at du kan ha dette håret i 3-6 måneder ved riktig behandling.
 

Virgin Series er vår helt nye serie lansert I 2017. Dette er 100% Virgin hår laget av europeisk menneskehår, rent kvalitetsmessig blant det beste i verden.

Virginhår er den eneste hårkvaliteten i verden som er tilnærmet ubehandlet, og har derfor en ekstrem god og holdbar kvalitet.
Denne kvaliteten er spesielt konstruert med god fuktighet, ekstra fin struktur, glans og mykhet.
Varighet på ditt extensions hår i Virgin kvalitet fra LuxusHair er 6-9 måneder ved riktig behandling.


Hvordan tar jeg best vare på håret?
Hair Extensions trenger mye pleie og følger du våre behandlingsråd garanterer vi deg god kvalitet i lang tid fremover. Noen raske huskeregler er:
Gre håret før/etter bruk med en naturbørste. 
Bruk en god leave in kur før/etter bruk.
Kur håret med en god kur 1-2 ganger i mnd. avhengig av hvor ofte det brukes.
Sov med håret i flette. (Tape & Keratin Hair Extensions).

Se alle behandlingsråd her.


 

Kan man farge og bleke, og bruke varmeapparater på deres extensions?
Hair Extensions er behandlet fra før av, slik at bleking anbefales ikke. Farging til en mørkere farge går veldig fint, og det samme gjelder bruk av varmeapparater som hårføner, rettetang og krølltang (under 240 grader).

 

Hvilke hårprodukter anbefaler dere?
Hair Extensions elsker fuktighet og pleie, og derfor er produkter som er gjenoppbyggende, gir fuktighet og pleie anbefalt. Våre favorittmerker til Hair Extensions er blant annet Redken og Sebastian.


Har dere krøllet Hair Extensions?
Vi har dessverre ikke krøllet Hair Extensions, men vårt Hair Extensions kan krølles med krølltang uten problemer. Husk varmebeskyttende!

 


 

TAPE HAIR EXTENSIONS:

Hvordan fungerer Tape Hair, og hvor ofte må tapen byttes?
LuxusHair Tape Extensions er løshår med flate fester påsatt tape, som tapes inn i ditt eget hår med dobbeltsidig tape. Dette er vår mest skånsomme og behagelige løsning for hårforlengelse. Perfekt til deg som vil ha en semi-permanent løsning, og ønsker å gjenbruke håret.
Normalt tar en av gammel tape og setter på ny etter 3-5 uker. 

 

Har kjøpt tape extention hos dere.  Må jeg ha ny tape hver gang jeg tar det ut for å sette det høyere opp? 

Tapen blir oppbrukt etter 4-5 uker (mister sitt klister), slik at ny tape og påsetting av ny tape er nødvendig om du ønsker bruke LuxusHair Tape Extensions i flere omganger.

 BESØK OSS:
 

Hvor holder dere til og hva er deres åpningstider?
Vi holder til i Lilleåsgata 3 3340 Åmot og våre åpningstider er som følgende:
Mandag: 17.30 – 19.30
Onsdag: 11.00 – 13.00
Fredag: 11.00  13.00


Setter dere på keratinhår og tapehår hos dere? Hvis ikke, vet dere hvem som gjør det, og hva er pris?

I samarbeid med svært dyktige frisører tilbyr vi påsetting av Tape Extensions hos oss. Ta kontakt for tilbud.

 


 

KERATIN BEHANDLING:


Kan jeg skylde keratin behandlingen ut før det er gått 72 timer?
Det er ikke noe i veien for dette, men resultatet vil da ikke bli optimalt

Kan jeg bruke keratin behandlingen når jeg er gravid, eller ammer?
Keratin behandlingen frarådes allergiske, gravide og ammende personer

Hvor lenge kan behandlingen være åpen men fortsatt fungerende og trygg å bruke?
3 måneder. Etter dette vil behandlingen miste mye av sin virkning.


Hvilke Shampo, balsam, hårspray, leave in kur etc kan jeg bruke med Keratin Behandlingen?
Hårprodukter som brukes i tiden etter en keratin behandling er utført skal ikke inneholde salt og sulfater. Videre anbefaler vi fuktighetsgivende og pleiende produkter.


Hvor lenge må jeg vente med å farge håret etter keratin behandling?
Det er anbefalt å vente en ukes tid før nye kjemiske prosesser på håret utføres. Vær Obs. på at behandlinger som bleking sliter på håret, og samtidig vil trekke ut mye av Keratin Behandlingen. Derfor anbefaler vi å utføre Keratin Behandling etter bleking, men ettersom Keratin Behandlingen er gjenoppbyggende for håret, så anbefaler vi å utføre keratinbehandlingen noen dager før en planlagt fargeprosess. (Ikke bleking).  


 

 

LEVERING:
 

Hvilke leveringsalternativ har dere og hva er leveringstiden?

Du kan velge mellom Pakke i postkassen (89,-), eller Pakke til hentested med sporing hele veien (119,-). Leveringstid for begge alternativer er 1-3 virkedager.
Normalt betyr dette at om du legger inn en bestilling mandag, er pakken i postkassen eller klar til henting rundt torsdag samme uke.

 

Når det haster, er det mulig å få håret samme dag?
Bor du i nærheten og bestiller før 10.00 virkedager, kan du hente pakken samme dag i våre hentekasser utenfor LuxusHair sitt lokale i 3340 Åmot.
Vi tilbyr også Ekspresslevering når det haster til kr 450,- Bestiller du før 10.00 virkedager, mottar du pakken neste dag. Kontakt oss om du ønsker ekspresslevering.


Sender dere til utlandet? Leveringstid?
Vi sender til hele verden (Unntak: Spania), med DHL Express. Leveringstid 3-5 virkedager.


Kan jeg prøve håret og bytte det om det er helt feil?
Hair Extensions er et hygienisk produkt, slik at produkt-emballasjen ikke kan åpnes. Du ser derimot fargen godt igjennom, og kan bytte håret innen 14 dager så lenge emballasjen er åpnet.
Er du veldig usikker på fargevalg, anbefaler vi å bestille fargeprøver, fargering eller fargeboks.

 

Jeg vil returnere håret, hvordan gjør jeg det?
Produkter kan returneres i samme stand som mottatt innen 14 dager. Send i retur som brevpost, eller med sporing og legg ved en beskjed sammen med produktet om hva dette gjelder og hvilket bestillingsnummer du har.

Normalt mottar vi en retur i løpet av 3-5 virkedager. Er dette en forespørsel om bytte til et annet produkt/farge, så mottar du riktig produkt ca 7-9 dager etter at returen er sendt inn av deg til oss

 

KERATIN BEHANDLING 
 
 

Nå kan du selv utføre en Keratin Behandling hjemme med vår bestselger.

 
Keratin behandling fra LuxusHair er en revolusjonerende keratinbehandling og egnet for alle hårtyper, også Hair Extensions!
 
Vi er stolte av å være den første norske nettbutikken som kan tilby keratin behandling til hjemmebruk.
Gjennom sertifiserte levereandører har vi kvalitetssjekket og testet produktet gjennom hele prosessen.

 
Denne keratin behandlingen er for deg med enten krusete, krøllete, bølgete og/eller matt og slitt hår.
Keratinbehandlingen vi har utviklet, er spesielt egnet for deg som retter ut håret hver dag,
og ønsker å legge vekk rettetangen i noen måneder.

 

Få permanent rett hår med vår keratinbehandling:

Temmer uregjerlig, vanskelig hår (og hair extensions)
Reparerer skaden håret har fått ved bruk av krølltang/rettetang,
   kjemiske skader av farge/bleking, sol/saltvann, føning og permanent
Gjør fall i håret, bølger og krøller myke og smidige
Styrker og gir ny glans til både slitt og nytt hår
Umiddelbar silkefølelse med “nytt” rett hår
Inneholder 280 ml – Nok til 2-3 keratin behandlinger
Gir deg et resultat som varer i 3-5 måneder
 

Hva er en keratin behandling?

Keratin behandling er en behandling for å glatte / rette  håret for en semi-permanent periode.
I tillegg er den gjenoppbyggende, pleiende og tilfører glans til et matt og slitt hår. 
Keratin behandlingen inneholder proteinet keratin, som er en naturlig del av håret vårt.
Keratin gir næring til håret, balanserer hårstrukturen og glatter ut et slitt, krusete eller krøllete hår.

 
Etter kun en behandling så lover vi at håret ditt vil oppleves som “nytt”, både glattere og sunnere!
Ved å behandle håret vårt daglig med diverse produkter, hårfarger, bleking, varmeapparater og mye mer,
så vil håret gjennom tiden miste glansen og bli porøst. Slik kom eksperene på ideen om en keratin behandling. 
Keratinet gjenoppretter proteiner og vitaminer i håret, og forvandler skadet hår til et friskere, blankt, og glatt hår. 
 

En myte om keratinbehandling:

De fleste forbinner Keratin Behandling med et besøk hos frisøren - Vii har utviklet en behandling som du enkelt kan utføre selv hjemme. 
Keratin Behandlingen som først kom på markedet inneholdt for store mengder av usunne ingredienser, og var derfor skadelig for hår og hud.
Formelen som LuxusHair bruke, gjør at denne behandlingen godkjent, og trygg å bruke,
i tillegg gir den deg et nytt, glansfullt, friskt, rett hår. Med andre ord, vi lover deg fantastiske resultater! 
 

 

Når er den beste tiden for å ta en keratinbehandling?

Svaret er egenltig «når som helst»,men skal du opnå en ekstra god virkning, er behandlingen fantastisk å bruke etter en farge eller blekeprosess.
Da vil du i tillegg til å glatte ut håret «permanent», for en lenger periode, pleie og bygge opp håret etter en sterk farge eller blekeprosess. 
Et videre råd er å vente 3-4 uker før du farger eller bleker håret etter at du har utført en behandling.
Keratin Behandlingen kan dra ut noe av hårfargen, så derfor vil det være lurt å utføre behandlingen rett før en bleke eller hårfarge prosess. 
 
En flaske med Keratinbehandling fra LuxusHair holder normalt til 2-3 behandlinger.

 

 
 
Bruksanvisning:
 
Se fanen bruksanvisning og etterbehandling for mer informasjon.
 
Ingredienser:
Aqua, Cetearylalcohol, Hydrolized Keratin, Steartrimonium Chloride, Parfum, Cyclomethicone, Hydroxyethylcellulose, Vitamin B5, C.I.16035, 
Formaldehyde / Methanal (0.05%) , C.I.Natural Brown 10, C.I.17200, C.I.42090
* Vi oppfordrer alle kunder til å sjekke eventuelle allergier/reaksjoner mot ingrediensliste på alle produkter. LuxusHair fratar seg ansvar for allergiske reaksjoner.
ALLERGITEST: For å teste om du er allergisk, kan du ta litt av behandlingen på et plaster som du fester bak øret. Ha plasteret der i 24 timer (fjernes ved reaksjon).
* Produktet har en sterk lukt, og kan svi i øyne under påføring, på lik linje med hårfarge/hårbleking. Vi anbefaler hjelp av en venninne, pensel, hansker og gjerne munnbind.
* LuxusHair Keratin Treatment frarådes ammende/gravide, barn, og ellers mennesker som er utsatt for diverse allergier eller har sensitiv hud.