From warm blonde to cool blonde

Den perfekte blonde hårfargen - unngå gulskjær
Hvis du har jobbet hardt med å oppnå den perfekte blonde hårfargen, kvier du deg nå kanskje for at fargen skal falme? Både farget og naturlig blondt hår trenger mye oppmerksomhet. Blonde farger endrer seg ofte med sollys, mangel på lys, ved bading i klorvann eller naturlig over tid. Du burde derfor ta ekstra godt vare på det blonde håret ditt og spesielt dine blonde Hair Extensions for å unngå at de får gule nyanser.

Misfarget blondt hår kan bli porøst og skjørt, og det finnes løsninger for å unngå dette. Ønsker du å opprettholde den perfekte blonde-fargen, eller trylle frem den perfekte silver-grey-fargen, finnes det noen spesielle behandlingsmetoder som du kan benytte:

Silversjampo/Blåsjampo er spesielt laget for blondt hår. Disse sjampoene renser håret ditt skånsomt og fjerner gule toner fra ditt blonde hår samtidig som de pleier hårfibrene. Vi anbefaler en slik sjampo på det sterkeste dersom du ønsker å oppnå en kaldere blond farge som for eksempel askeblond eller grå-blondt.

Blåsjampo er lett å få tak i og kan være rimelig. Du kan finne de i vanlige butikker, men ønsker du en blå sjampo med bedre kvalitet burde du handle hos din frisør, eller kjøpe en av våre varianter NB! Les instruksjonene nøye på flasken, da for mye blåsjampo kan gjøre det vakre blonde håret ditt blått eller lilla. Avslutt gjerne med en god hårkur.

Vi anbefaler at du påfører en hårkur en til to ganger i uken, for å hindre gultoner og for å gi håret ditt en myk og glansfull finish. Les mer her for å få vite mer om hvordan du bør kure håret ditt.